De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een brandend hart.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een brandend hart."— Transcript van de presentatie:

1 Een brandend hart

2

3

4 Uit Lucas 24

5

6 Blijf bij ons

7

8 Om zegen voor jonge mensen bidden wij U, God
Om zegen voor jonge mensen bidden wij U, God. Maak ze sterk en scherpzinnig, bestand tegen leugens en schijnwaarden, tegen de giftige lucht die ze tegen wil en dank moeten inademen. Beloof ze uw licht op hun wegen en de moed om ook in het donker hun weg te zoeken.

9 Zegen ze met vriendschap en liefde en met kracht in uren van eenzaamheid. Zegen ze met vreugde, zegen ze in hun tranen. Vul hun dagen met werk en rust, met ernst en spel. Roep ze tot vrijheid, roep ze tot dienst.

10 Bewaar ze zoals ze zijn op deze dag en maak ze hoopvol voor de dagen die komen. En wees Gij voor hen de stilste stem, de vriend zonder naam.

11 Een brandend hart

12 De kracht die ons het leven geeft
De kracht die ons het leven geeft. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

13 Verwarm wat kil en koud in ons is
Verwarm wat kil en koud in ons is. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

14 De gloed van Jezus brandt in ons hart
De gloed van Jezus brandt in ons hart. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

15 De Geest zet ons in vuur en vlam
De Geest zet ons in vuur en vlam. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

16 Voorg. : Vol dankbaarheid komen wij tot U, Heer
Voorg.: Vol dankbaarheid komen wij tot U, Heer. Kinderen: U bent als een Vader en Vriend voor ons. Bij U mogen wij thuiskomen. Volw.: Steeds gaat Gij met ons op weg. Gij laat ons niet alleen. Kinderen: Uw Geest is een vuur dat oplaait en warmte en licht uitstraalt. Volw.: Laat ons leven vanuit dat vuur als blije en enthousiaste mensen.

17

18 Ze stonden op

19 Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt
Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 1 Hij heeft ons meegenomen ver van het alledaagse om vrij en overdeeld te wonen in zijn dromen.

20 Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt
Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 2 We zien Hem in de ogen, hervinden onze oorsprong, gekoesterd door zijn zon. Zijn licht is mededogen.

21 Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt
Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 3 Hij is de welbeminde, de door God zelf gewilde zoon, Jezus Mensenkind. Zijn stem weet ons te vinden

22 Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt
Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 4 We kunnen hier niet blijven, de wereld roept ons wakker. Jezus gaat voor ons uit; zijn liefde zal ons drijven

23

24 Filmpje heuvelland

25 Heer, Jouw boodschap is er één om van te leven. Jij brengt mensen samen. Jij bent onze Herder. Vandaag mogen wij leven en rechtopstaand getuigen dat Jouw liefde ons leven doet. doe ons weer verdergaan vol nieuwe hoop. Zend uw Geest opdat ook wij morgen zullen getuigen.

26 Ga op zoek naar de richting in je leven.
Refrein Handen gevraagd! Samen staan we sterker! Handen gevraagd! Kom we gaan er voor! Ga op zoek naar de richting in je leven. Stap voor stap, samen hand in hand. Stap voor stap, samen hand in hand. Hei!

27 Refrein Handen gevraagd. Samen staan we sterker. Handen gevraagd
Refrein Handen gevraagd! Samen staan we sterker! Handen gevraagd! Kom we gaan er voor! Zet je in voor de mensen om je heen, Klein en groot, iedereen telt mee. Klein en groot, iedereen telt mee. Hei!

28 Refrein Handen gevraagd. Samen staan we sterker. Handen gevraagd
Refrein Handen gevraagd! Samen staan we sterker! Handen gevraagd! Kom we gaan er voor! Dank de Heer en klap samen in de handen. Liefd’ en trouw vinden wij bij Hem. Liefd’ en trouw vinden wij bij Hem. Hei!

29 Een brandend hart


Download ppt "Een brandend hart."

Verwante presentaties


Ads door Google