De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D
Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag voorganger: Ds. D. Hoolwerf

2 O kostbaar kruis, o wonder Gods, waaraan de Prins der glorie stierf;
Weerklank 158 – vers 1 O kostbaar kruis, o wonder Gods, waaraan de Prins der glorie stierf; ik wil om U zijn zonder trots, ik acht verlies wat ik verwierf.

3 Bewaar mij dat ik roemen zou dan in mijns Heren Christi dood.
Weerklank 158 – vers 2 Bewaar mij dat ik roemen zou dan in mijns Heren Christi dood. Al wat ik anders noemen zou is niets bij dit mysterie groot.

4 En door zijn dood en door zijn bloed is nu de wereld dood voor mij.
Weerklank 158 – vers 5 En door zijn dood en door zijn bloed is nu de wereld dood voor mij. Ik ben gestorven, maar voor goed van heel de dode wereld vrij.

5 De aarde zelf is veel te klein voor wie U waarlijk loven wil.
Weerklank 158 – vers 6 De aarde zelf is veel te klein voor wie U waarlijk loven wil. Uw liefde is een groot geheim, zij vraagt geheel mijn hart en ziel.

6 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, hangt ten spot van snode smaders.
Gezang 189 – vers 1 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, hangt ten spot van snode smaders. Zoon des Vaders, waar is toch uw almacht thans, waar uw goddelijke glans?

7 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, en Hij hangt er mijnentwegen,
Gezang 189 – vers 2 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, en Hij hangt er mijnentwegen, mij ten zegen. Van de vloek maakt Hij mij vrij, en zijn sterven zaligt mij.

8 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis. Zou ik dan in droeve dagen
Gezang 189 – vers 3 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis. Zou ik dan in droeve dagen troostloos klagen? Als ik naar zijn kruis mij richt, valt mijn eigen last mij licht.

9 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis!
Gezang 189 – vers 4 Mijn Verlosser hangt aan 't kruis! 'k Heb mij, heer, voor dood en leven U gegeven. Laat mij dan in vreugd en pijn met U in gemeenschap zijn.

10 Vertel me eens Heer Jezus Toen U op aarde was
Vertel me eens Heer Jezus (E&R) Vertel me eens Heer Jezus Toen U op aarde was Waarom geloofde niemand toen Dat U de koning was? Ze wilden graag een koning Met rijkdom pracht en praal Maar Ik kwam als een dienaar Het armst van allemaal Ja Ik werd arm om jullie rijk te maken

11 Vertel me eens Heer Jezus U bent aan 't kruis gegaan
Vertel me eens Heer Jezus (E&R) Vertel me eens Heer Jezus U bent aan 't kruis gegaan Waarom hebben de mensen U toen zo'n pijn gedaan? Ik wou hun zonden dragen Ik wou de pijn doorstaan Voor alle stoute dingen die jij ook hebt gedaan Ja Ik werd ziek om jullie te genezen

12 'k Wil altijd bij U blijven U maakt mijn hart zo blij
Vertel me eens Heer Jezus (E&R) Dank U wel Heer Jezus Dat U het deed voor mij 'k Wil altijd bij U blijven U maakt mijn hart zo blij Dus laat ons samen spelen In 't hemels koninkrijk Wat God ons heeft gegeven Dat maakt ons leven rijk

13 Wij knielen neer en zijn in tranen, en roepen bij het graf U toe: Rust in vrede, rust nu zacht! Stil maar, moe gemarteld lichaam. Laat Uw graf en deze steen voor mijn angstige geweten als een warme deken wezen en voor mij een rustplaats zijn. Vederlicht vallen dan de ogen dicht.

14 maar nooit zoveel als nu.
Op Toonhoogte Mijn Jezus, ik hou van U, ik noem U mijn vriend. Want U nam de straf op U die ik had verdiend. De grote Verlosser, mijn Redder bent U; 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu.

15 Toen U aan het kruis hing, een wond in uw zij. Voor mij de genade,
Op Toonhoogte Mijn Jezus, ik hou van U, want U hield van mij. Toen U aan het kruis hing, een wond in uw zij. Voor mij de genade, een doornenkroon voor U. 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu.

16 maar nooit zoveel als nu.
Op Toonhoogte Ik zal van U houden in leven en dood. En ik wil U prijzen, zelfs dan in mijn nood. Als ik kom te sterven, dan roep ik tot U: 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu.


Download ppt "Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D"

Verwante presentaties


Ads door Google