De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het leven van Jezus. Hier leefde Jezus.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het leven van Jezus. Hier leefde Jezus."— Transcript van de presentatie:

1 Het leven van Jezus

2 Hier leefde Jezus

3

4

5

6

7

8

9

10 Hier woont Jezus nu… In de hemel bij Zijn Vader

11 Jezus had de wereld zo lief…

12 Wat zijn zonden?

13 ZONDE dood pijn onzekerheid moord jaloezie misbruik haat geweld egoïsme ziekte diefstal hebzucht mishandeling ruzie vechtlust

14 Waarom is er zonde? Het verhaal van Adam en Eva en de slang Ze willen graag zijn zoals God. De relatie met God is verbroken. God Mens

15 ZONDE Vervuild Heeft macht Verdient straf Maakt scheiding God Mens

16 Zondig jij wel eens?

17 . Wij verdienen straf!!!

18 De oplossing God werd mens in Jezus. God zelf is mens geworden in Jezus Christus. Op die manier heeft hij veel van de ellende die wij meemaken in ons leven zelf ervaren.

19

20 Het leven Jezus liet in zijn leven ons zien hoe God ons bedoeld heeft. Jezus vertelde hoe God wil dat wij leven. Jezus genas en wekte doden op. God wilde geen lijden. Jezus leefde in sterke verbondenheid met de Vader.

21

22 De dood Jezus stierf aan het kruis in onze plaats Jezus werd eerst gemarteld en toen aan het kruis gespijkerd. Totaal van God verlaten.

23 Mijn God, mijn God, waarom hebt u mij verlaten? H E T I S V O L B R A C H T

24 Het resultaat God had ons zo lief dat hij zijn enig geboren zoon geofferd heeft. God herstelt de relatie met ons. Jezus is gestorven, zodat wij kunnen leven. Wat Jezus heeft gedaan geldt nu nog steeds voor ons, voor jou en voor mij!

25 ZONDE dood pijn onzekerheid moord jaloezie misbruik haat geweld egoïsme ziekte diefstal hebzucht mishandeling ruzie vechtlust

26 VERGEVING De vervuiling van de zonden is weggewassen. De macht van de zonde is verbroken De verdiende straf op de zonde is betaald De scheiding is geheeld.

27

28 Een leeg graf… De weg is open naar het eeuwige leven!

29


Download ppt "Het leven van Jezus. Hier leefde Jezus."

Verwante presentaties


Ads door Google