Welkom Allemaal! Naam van leraar – Klas X. Welkom in klas x! Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal.Ik ga je iets vertellen over klas x.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Informatie over het Voortgezet Onderwijs
Advertisements

PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
Welkom op de informatieavond van groep 7!
Presentatie Procedure naar het VO
Mijn stage bij Conelgro Naam: ali ozturk Klas: 4c Jaar: 2003 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
First ID project College de Meer Uitleg van het project aan de hand van de volgende vragen: Waarom, Wie, Wat, Hoe, Waar, Wanneer.
LEEFSTIJL vanuit Amerika 1986 voortgezet onderwijs
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Hartelijk welkom Informatieve ouderavond Onderwerp profielkeuze
First ID project Rosa Beroepscollege
...heet u graag welkom! Graag uw aandacht voor het First ID Project.
First ID project Hervormd Lyceum West Uitleg van het project aan de hand van de volgende vragen: Waarom, Wie, Wat, Hoe, Waar, Wanneer.
Voorlichtingsavond groep 3
Welkom In de groepen 8 Basisschool de Berensprong schooljaar
Kinderen op social media: hoe ga je daar als ouder mee om?
10 februari 2015 Welkom op de voorlichtingsavond 2 klas INLEIDING: Dhr. J. van Nijen VOORLICHTING: Dhr. H. Dolfing.
Keuzebegeleiding VWO VWO 3 gaat kiezen !!!
Kinderen op social media: hoe ga je daar als ouder mee om?
Welkom op Bogerman Kennismakingsavond Vakcollege klas 1.
RGO Middelharnis Voorlichtingsavond H3/A3 21 september 2015.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Rotterdam, maart 2009 Begeleiders: Rosa Rodrigues: Els Fonville-Kuhlmann:
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Rotterdam, maart 2009 Begeleiders: Rosa Rodrigues: Els Fonville-Kuhlmann:
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Introductie Ik ben….. – Marguerite Klinkers – Social Media enthousiasteling – Vind het interessant en belangrijk om ouders voor te lichten op het gebied.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
Regels in school Leerlingen van groep 1/2/3 van CBS De Gearrin:
 Welkom, voorstellen van leerkrachten  Verkeer  Entree  Huiswerk en agenda  Takenkaart op niveau  Werkwoordspelling  Seksuele voorlichting v.a.
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
Informatie avond 22 maart 2017 – 19:00 uur
Educatiecentrum in een krottenwijk in Bangladesh
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Welkom op de voorlichtingsavond 2 klas INLEIDING: Dhr
Regels in school Leerlingen van groep 1/2 van CBS De Gearrin:
Studiekeuzes van uw kind
JULLIE WETEN DAT IK HET HEB, MAAR WAT IS HET?
Maatschappelijke stage
Passend onderwijs.
Talent in Ontwikkeling
Drama Reflectie Jennie van Baalen
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Naam onderwijsinstelling Datum
© UNIEK IN DE KLAS.
Inhoud Digitale ontwikkelingen op school Actuele zaken Wat vindt u?
Informatieavond groep 4
welkom op onze Koffieochtend Plagen & Pesten
Nee Zeggen!.
Peer Buddy Nieuwkomer Metameer
Studie vaardigheden Thema 2 : Plannen.
Welkom op de voorlichtingsavond voor de ouders/ verzorgers van GT2
Big Data.
Big Data.
Welkom in onze groep! We hebben er zin in!
Wie is Meester Cédric ? Mijn ervaring - Ik geef al les sinds 2003.
Deelvraag: Waar hoor ik bij?
JUIST GYM.
Behandelgroep voor mensen met beginnende dementie
Wist u dat : Het over 23 dagen kerst is?
Wie is juf Anita ? Diploma ‘Bachelor in het lager onderwijs’ behaald aan de hogeschool Thomas More te Mechelen. Vijfde schooljaar in de Sterrenhemel. Twee.
Informatie-avond VWO 3 Welkom
Welkom iedereen! Naam van docent.
Presentatie VMBO Trivium College
Wat de leerling doet Wat de docent doet
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
Procedures aan begin van het jaar
Wat leer je allemaal op school?
Voorlichtingsbijeenkomst LOB 3h/v
Transcript van de presentatie:

Welkom Allemaal! Naam van leraar – Klas X

Welkom in klas x! Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal.Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal. Heb je wat te vragen over de dingen die ik vertel, steek dan je hand op en wacht tot ik je de beurt geef.Heb je wat te vragen over de dingen die ik vertel, steek dan je hand op en wacht tot ik je de beurt geef.

Wie ben ik Mijn achtergrondMijn achtergrond –Ik ben opgegroeid in Stad of Dorp. –De scholen die ik heb bezocht zijn naam basisschool, naam middelbare school en naam universiteit. Mijn ervaringMijn ervaring –Ik heb x jaren lesgegeven. –Ik heb ook lesgegeven aan klas x en klas x, maar klas x is mijn favoriete klas.

Mijn gezin De naam van mijn man/vrouw/partnerDe naam van mijn man/vrouw/partner –Naam Mijn kinderenMijn kinderen –De namen van de dochters –De namen van de zonen Onze huisdierenOnze huisdieren –De namen van de honden –De namen van de katten

Mijn doelen Ik wil jullie de schoolvaardigheden en sociale vaardigheden geven die jullie nodig hebben om door te stromen naar klas x.Ik wil jullie de schoolvaardigheden en sociale vaardigheden geven die jullie nodig hebben om door te stromen naar klas x. Ik wil jullie een omgeving bieden waar van alles te beleven valt en waar jullie alle nodige hulp en ondersteuning krijgen.Ik wil jullie een omgeving bieden waar van alles te beleven valt en waar jullie alle nodige hulp en ondersteuning krijgen. Ik wil jullie helpen om nieuwe vrienden te maken en nieuwe interessegebieden te ontdekken.Ik wil jullie helpen om nieuwe vrienden te maken en nieuwe interessegebieden te ontdekken.

Vakken Naam van leraar – Klas X

Vakken De vakken die we geven in klas x zijn:De vakken die we geven in klas x zijn: –Nederlands en Engels –Wiskunde –Algemene natuurwetenschappen –Maatschappijleer –Cultureel kunstzinnige vorming

Nederlands Beschrijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Nederlands.Beschrijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Nederlands.

Engels Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Engels.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Engels.

Wiskunde Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor wiskunde.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor wiskunde.

Algemene natuurwetenschappen Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor algemene natuurwetenschappen.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor algemene natuurwetenschappen.

Maatschappijleer Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor maatschappijleer.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor maatschappijleer.

Cultureel kunstzinnige vorming Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen bij cultureel kunstzinnige vorming.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen bij cultureel kunstzinnige vorming.

Onze klas Naam van leraar – Klas X

Klassenregels Onze klas is een gemeenschap van mensen en in die gemeenschap helpen regels ons om beter met elkaar samen te werken.Onze klas is een gemeenschap van mensen en in die gemeenschap helpen regels ons om beter met elkaar samen te werken. Onze klassenregels zijn:Onze klassenregels zijn: –Heb respect voor anderen en neem je verantwoordelijkheid. –Gedraag je netjes en volg aanwijzingen op. –Kom op tijd. –Wees bereid om anderen te helpen.

Huiswerk Ik zal huiswerk opgeven waarmee je elke avonds ongeveer 45 minuten bezig bent. Hierbij inbegrepen zijn 20 minuten lezen.Ik zal huiswerk opgeven waarmee je elke avonds ongeveer 45 minuten bezig bent. Hierbij inbegrepen zijn 20 minuten lezen. De huiswerktaken die je opkrijgt, moet je vrijdagmorgen afhebben en inleveren.De huiswerktaken die je opkrijgt, moet je vrijdagmorgen afhebben en inleveren. Als je meer tijd nodig hebt om je huiswerk te maken, kun je in de pauzes naar de huiswerkclub gaan om verder te werken aan je taken.Als je meer tijd nodig hebt om je huiswerk te maken, kun je in de pauzes naar de huiswerkclub gaan om verder te werken aan je taken.

Te laat komen De school begint om 9:05 uur.De school begint om 9:05 uur. Als je niet in de klas bent wanneer de tweede bel gaat, moet je je melden bij de conciërge van de school voordat je de klas binnengaat.Als je niet in de klas bent wanneer de tweede bel gaat, moet je je melden bij de conciërge van de school voordat je de klas binnengaat. Als je vier keer te laat komt, neemt de school contact op met je ouders.Als je vier keer te laat komt, neemt de school contact op met je ouders.

Excursies Er staan dit jaar een heleboel leuke excursies op het programma!Er staan dit jaar een heleboel leuke excursies op het programma! –We gaan naar twee toneelstukken in het theater als onderdeel van onze lessen over kunst en cultuur in Nederland. –We gaan de natuur waar we monsters zullen nemen van het water van een beekje in het kader van onze lessen over natuur en milieu. –We bezoeken een bakkerij in het kader van onze lessen maatschappijleer.

We maken er een mooi jaar van!