De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Procedures aan begin van het jaar

Verwante presentaties


Presentatie over: "Procedures aan begin van het jaar"— Transcript van de presentatie:

1 Procedures aan begin van het jaar
Vul hier je naam in

2 Voordat de les begint Probeer op tijd te komen en doe je best om elke dag wat te leren. Ruim je jas, rugzakje en andere dingen op die je van huis hebt meegenomen. Ga zitten, zeg hallo tegen je klasgenoten en begin met de activiteit die op het bord staat. Bereid je voor op een dag met allemaal leuke dingen.

3 Neem iedere dag het volgende mee
Agenda Neem iedere dag het volgende mee Potloden Pennen Markeerstiften Boek om te lezen

4 Je mag ook vulpotloden gebruiken!
Punten slijpen Je kunt altijd je potlood slijpen behalve tijdens uitleg, activiteiten of lessen voor de hele klas. Je mag ook vulpotloden gebruiken!

5 Afspraak met de schoolarts, naar de wc en drinkpauzes
Als je naar de wc moet, iets wilt drinken of naar de schoolarts moet, vraag je om toestemming en noteer je op het formulier op de deur van het klaslokaal wanneer je weggaat en terugkomt.

6 Door de tijd op school goed te benutten, hoef je minder thuis te doen.
Schrijf je voor- en achternaam op alle opdrachten. Opdrachten Als je klaar bent met een opdracht, leg je die in het bakje vooraan in de klas. De opdrachten worden nagekeken en op vrijdag krijg je ze terug.

7 In de rij gaan staan voor pauze, lunch en andere activiteiten
Ik roep één groepje tegelijk naar voren om met het gezicht naar de deur van de klas te gaan staan. 01 Wees respectvol en vertegenwoordig onze klas op een positieve manier. 02 De eerste persoon in de rij houdt de deur open voor de rest en de laatste persoon doet het licht in de klas uit. 03 In de rij gaan staan voor pauze, lunch en andere activiteiten

8 Hoe en wanneer je contact met mij kunt opnemen?
Ik hoop dat je een leuk en leerzaam schooljaar hebt. Je kunt altijd bij me terecht met vragen of problemen, maar niet als ik iets aan het uitleggen ben of een klasgenoot aan het helpen ben. Hoe en wanneer je contact met mij kunt opnemen? Je kunt me een sturen en dan zal ik indien nodig reageren. Ik ben beschikbaar voor extra hulp voor of na school. Laat dat indien mogelijk op tijd weten, zodat ik er rekening mee kan houden.

9 Wanneer moet je een positieve instelling hebben en respectvol zijn?
ALTIJD! Doe je best om iedere dag respectvol te zijn en een positieve instelling te hebben. We gaan er samen een fantastisch schooljaar van maken.

10 Bewerkinstructies voor sjabloon en feedback
Pas deze sjabloon aan Bewerkinstructies voor sjabloon en feedback


Download ppt "Procedures aan begin van het jaar"

Verwante presentaties


Ads door Google