Bibliotheek. Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Gemaakt door : Andries Tjeerd de Boer Groep 8
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Met een zakmes door de jungle
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Tosca Menten Inleiding Wie is Tosca Menten. De boeken.
De Slippertjes.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
hoe overleef ik mijn vakantie
Tussen Pasen en Pinksteren.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Godsdienst.
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Wiebel Kees Nik’s boekbespreking 25 okt 2007 Inhoud: 1. Titel,
Mees Kees een pittig klasje
Welke boeken kies ik voor mijn kinderen?
Woord van Leven Mei 2011.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Harry Potter en de schepping
Annie M.G. Schmidt.
Antwoord op vraag SOPO1-4
We hebben een verkiezing gehouden.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wij doen onze presentatie over het boeddhisme.
Hoi allemaal De schrijfer is :Anton van der Kolk Anton van der Kolk werd op 3 mei 1953 geboren in Utrecht, op een bovenhuis aan de Oudwijkerdwarsstraat.
Mijn boekbespreking gaat over
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Terugblik op de Toermalijn
Dit is mijn boekbespreking
De avonturen van Kapitein Onderbroek
Mijn schooltijd van één tot acht
Gemaakt door: Tessa Tjepkema
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Door : Lucas Van Der Haven
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Kinderen van Amsterdam
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
JUNIOR Mijn vriend.
De HEER maakt je aan het lachen Sara’s lach: 1. een verwonderde lach; 2. een aanstekelijke lach. Genesis: boek van de geboorten. God belooft ook Abram.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Interpreteren van data
Annie The Musical.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Groep 5a. Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben.
Vraag 1: Wat is het thema van de kinderboekenweek?
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Dummie de mummie En de gouden scarabee.
DUMMIE DE MUMMIE EN DE DANS VAN DE COBRA. Gemaakt door Guy.
Dummie de mummie En de gouden scarabee.
Transcript van de presentatie:

bibliotheek

Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk om met de hele groep te fietsen. En om naar Tosca Menten te gaan. De bibliotheek van Prinsenbeek heeft een grote fout gemaakt. Ze gaven ons boeken van Nanda Roep!! We hadden dus boeken van Tosca Menten moeten lezen.

Tosca Menten Ze is op 11 december 1961 geboren, dus reken maar uit hoe oud ze dan nu al is. Ze had toen al een zus en later kwam er nog een zusje bij. Ze was een lief kind. Ja, echt. Ze was netjes en braaf. Ze deed goed der best op school en leerde pianospelen en wilde later dokter worden. Nogal saai zou je zeggen. Maar in die tijd waren heel veel kinderen netjes en braaf en saai. Dat was toen vrij normaal.

Wat heeft ze geschreven?? ze heeft verschillende boeken geschreven ze heeft ook het kinderboeken geschenk geschreven en ze vond het echt te gek om te doen. We zullen ze wel eens laten zien. Dit is het kinderboekenweek geschenk

2 wat heeft ze geschreven

prijzen Hoera! De wraak van Lorre staat op de tiplijst van de Nederlandse Kinderjury voor Van 6 maart tot en met 17 mei 2013 kunnen alle kinderen die Lorre net zo leuk vinden als ik op hem stemmen! En...: Hoewel het pas november 2012 verschenen is, kun je dan ook al weer stemmen op Dummies vierde boek: Dummie de mummie en het masker van Sebek-Ra. Dat wordt weer spannend straks! Vanaf 2005 stonden alle bovenstaande boeken op de tiplijsten van de Nederlandse Kinderjury. Dat betekent dat boekhandelaren en bibliothecarissen het boek kozen als tip voor de kiezende kinderen. Dat is natuurlijk al superleuk! Als kinderen het boek daarna zelf kiezen bij de beste vijf, noem je dat boek "genomineerd". Dat is nog leuker! En winnen is het allerleukst. Sinds 2011 kiest de senaat van de kinderjury uit de genomineerde boeken haar eigen favoriete boek. Dat boek wint de Pluim van de Senaat! Een aantal van mijn boeken won de eerste prijs in plaatselijke Kinderjury's. Hoera! Hieronder vind je de landelijke bekroningen. Dummie de mummie en de gouden scarabee Bekroond met een internationale White Raven 2010 Genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury 2010 Winnaar Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen Wat is een White Raven? Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet Genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury 2011 Winnaar van de Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury 2011

einde