De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan

Verwante presentaties


Presentatie over: "De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan"— Transcript van de presentatie:

1 De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan

2 kopjes 1. waarom ik het hier over hou 2. de schrijver 3. de tekenaar
4. hoofdpersonen 5. prijzen 6. samenvatting 7. mijn mening 8. stukje voorlezen 9. vragen aan de klas 10. einde

3 1. Waarom ik het hier over hou.
Ik hou het hier over omdat ik gerionimo stilton boeken leuk vindt om te lezen en Omdat ik fan van geronimo ben en omdat dit een superleuk boek is.

4 2. De schrijver. De schrijver is Geronimo Stilton, hij schrijft zelf over zijn avonturen die hij beleefd met zijn vrienden. Geronimo is ook de uitgever van de meest gelezen krant in muizeland De wakkere muis.

5 3. De tekenaar. Omslag: Giuseppe Ferrario
De tekenaars: Lorenzo Chiavini en Roberto Ronchi en er zijn nog een paar, maar die hebben ook van die moeilijke namen. De tekenaars zijn Italiaans. Ik heb niks kunnen vinden want dat was in allemaal moeilijke woorden.

6 4. Hoofdpersonen. Geronimo Stilton: wijsmuis en de directeur van de wakkere muis. Thea Stilton: sportief en daadkrachtig en speciaal verslaggever van de wakkere muis. Zus van Geronimo Stilton. Klem Stilton: onuitstaanbare grapjas neef van Geronimo Stilton. Benjamin Stilton: lief zachtaardig en slim neefje van Geronimo Stilton.

7 5. Prijzen

8 6.Waar het boek over gaat Geronimo stilton zat op zijn lekkere stoel voor het openhaard een boekje te lezen en een kop koffie te drinken. Hij wou heel graag op reis. Maar hij had altijd wel iets waardoor hij daar niet heen kon bijvoorbeeld: zeeziekte, hoogtevrees en hij is een echte angstmuis. Geronimo Stilton was aan het dromen hij droomde over het wilde westen. De Vier knager vonden een spoor. Ze kwamen uit bij cactus city daar was heel veel om te doen. Zoals de winkel en het stadion bezoeken en naar een hotel gaan maar die zag er niet mooi uit. Geronimo stilton gleed weer eens uit en deed Pete Platmuis zeer. De inwoners dachten dat ik hem had verslagen. Iedereen zij Geronimo is de sterkste. Daarna kwamen de zwarte schietmuisen. Alles was zwart wat ze aan hadden. Ze zeiden geef al jullie goud inruil voor water. En iemand riep wie durft te vechten tegen hun? Zonder dat Geronimo het wist duwde Klem hem naar voren. De muis vroeg wie ben jij vreemdeling Geronimo zij, ik ben Geronimo Stilton en u bent. Ik ben Arnold Zwartenekker. Zwartnekker zij als jij boebie temt heb jij gewonnen en kom ik hier nooit meer. Geronimo vroeg wie is boebie. Ga je de uitdaging aan of niet zij hij. Geronimo zij ik ga de uitdaging aan. Wil je weten hoe dit verhaal verder afloopt, lees dan dit boek.

9 7. Mijn mening Leuk Spannend Grappig

10 8.Stukje voor lezen

11 9.Vragen aan de klas Hoe heet de schrijver
Hoe heet de zus van Geronimo Waar gaan ze heen op reis Hoe heet de stad waar ze waren Hoe heet de krant van muizeland

12


Download ppt "De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan"

Verwante presentaties


Ads door Google