De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Luna.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Luna."— Transcript van de presentatie:

1 luna

2 Titel: De Thea sisters in Parijs.
De schrijver: Thea Stilton Waar gaat het over: De Familie Stilton. De illustrator Dan ga ik een stukje voor lezen.

3 Waarom heb ik dit boek gekozen
Ik heb dit boek gekozen omdat: Het mij leuk leek, om een Thea Stilton boek te nemen voor Mijn boekbespreking. En ik vind het zo wie zo leuke boeken.

4 schrijver:Thea Stilton.
Uitgever:de wakkere muis B.V. Er zijn wel vijf hoofdpersonen: Colette,Violet, Paulina, Pamela en Nicky. De bij personen zijn: Nana Le Sucre, Fernand, Wei, Mei,Professor Le Blanc.

5 De Thea sisters in parijs
Waar gaat het boek over? De Thea sisters in parijs Thea kreeg een brief daarop stond, we gaan naar Parijs. (Van de Thea sisters.) Er stond ook nog wat op, controleer je . En de was er al. Ze gingen met de muizenboot langs Muizeneiland. Ze waren nu al in Frankrijk, Colette zei wat is Frankrijk mooi in de lente. Ze gingen veder met het vliegtuig. Colette moest huilen. Ze waren gelukkig al in Parijs. Ze gingen naar Colette”s huis in Frankrijk. Wou wat zag het er toch mooi uit. Colette had een vriendin, ze heet Julie. Colette liet haar kamer ook zien, WOW wat mooi. Zowat alles was roze. En toen gingen ze winkelen(dus shoppen.) Het was allemaal zo mooi, er was make-up en het waren poppen, spullen en kleren en nog veel meer. Met het winkelen zagen ze Wei en Mei Violet vroeg aan ze weten jullie soms waar Julie was?

6 Open end Maar Julie”s kleding collectie was gestolen.
Hugo Le Blanc troste haar. Terwijl hij zelf de boef is. Later hebben ze Julie weer gevonden. Ze gingen naar een Restaurant, het heten Chez Florien.(bij Florien.) In het boek gingen ze ook een kleed partijtje houden. Er waren veel mooie jurken. Julie ging naar mooie boeken kijken. Er viel een schatkaart uit. En daar zijn ze nou naar op zoek. Even later gaan ze picknicken. De boef spioneert ze. Hij heeft bij hun thuis ingebroken, en de laptop gestolen. Ze zoeken het uit wie het is. Colette probeert iedereen te lokken met haar mooie doek. Hun plan is dat iedereen het doek ziet en dat de boef het doek pikt. En de boef pikt het ook nog. De Thea Sisters renen de boef zo snel mogelijk achter na. De boef stapt in een boot en vaart zo snel mogelijk weg. De Thea Sisters huren ook zo snel mogelijk een boot en varen zo snel mogelijk weg, achter de boef aan. En ze vinden de boef en ze kwamen er achter dat het professor Le Blanc was. Hij legde alles uit waarom hij de boef is. Maar het avontuur is nog niet voorbij. Wand ze gingen op de catwalk!!!!! Open end

7 Familie stilton NAMEN:
Geronimo,Thea, Beamin, Klem, Colette, Violet, Nicky, Paulina, Pamela. Noem maar op!!

8 De illustrator Nou er zijn er wel heel veel, Wel 15.
Ik zal er een paar noemen, Maria, Fabio, Pietro, Barara, Alessandro.

9 Voor lezen

10 Zijn er nog vragen?? ? ?


Download ppt "Luna."

Verwante presentaties


Ads door Google