De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???"— Transcript van de presentatie:

1 Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Dan bekijk dit maar eens... Ze zijn echt om ons heen..... Begin het maar te geloven......

2 Dit is een foto van Kapitein Goddard
Dit is een foto van Kapitein Goddard. Op deze foto verschijnt het gezicht van een vliegenier die een paar dagen eerder was overleden. Blijkbaar wou hij de groepsfoto toch niet missen.

3 In November 1995 vernietigd een brand het stadshuis van Wem in Engeland. Fotograaf O’Rahilly maakte een foto hiervan. Op de foto verscheen het gezicht van een meisje dat in 1977 het zelfde gebouw in brand stak en hierbij verbrandde.

4 Het lijkt op een gewone familiefoto
Maar wie is die persoon op de achtergrond?

5 Een typische familiefoto uit de 19de eeuw
... het lijkt dat de 6 jaar oude over-over-over grootdochter ,die 2 maanden voordat deze foto werd genomen was overleden !!

6 Dit is een foto van Tracy geboren op 30 Juni 1976 oftewel om precies te zijn op Vrijdag de 13de. Ze kreeg longontsteking en werd met spoed naar de eerste hulp gebracht waar ze bijna ter plekke overleed. Deze foto werd in 1979 genomen 2 dagen voor ‘n ongeluk waar ze weer bijna overleed. Kijk naar de gedaanteschim achter haar die 'n arm om haar heenslaat om haar te beschermen. Sommige denken dat het een optisch effect van de camera is. Maar haar ouders denken dat het haar beschermengel is.

7 De volgende foto was een bewijs in een politieonderzoek naar een vreemd ongeluk. Deze foto werd gemaakt door iemand die in sommige grotten (Khaiman) foto’s wilde maken hoewel het hem verboden was door de plaatselijke overheid. ‘s middags belde de fotograaf naar de politie, hij had afschuwelijke kreten gehoord tijdens het fotograferen. Enkele uren later trof de politie de man, dood aan maar de camera was nog intact. Toen de politie de film ontwikkelde schrokken ze. Ze besloten dat de dood van de fotograaf was veroorzaakt door ‘n wild dier. Maar kijk eens goed naar het wilde dier op de foto.

8

9 Maar wie is degene achter het meisje ?
Dit is een foto van ‘n kind van een jaar. Hij is gemaakt op 5 mei 2001 met een nieuwe digitale camera. Op het moment dat de foto werd genomen waren er maar 2 personen, het meisje en haar moeder die de foto nam. Maar wie is degene achter het meisje ?

10 De vrouw op deze foto dacht dat er niemand was aan haar linkerkant ...
...Maar denk jij dat ze alleen is ???

11 Vader speelt met z’n zoontje en moeder neemt de foto verder is er niemand in het huis.
Behalve het meisje op de achtergrond !!!!!!

12 ... Kun jij de schim zien die verschijnt tussen de bomen.....
De volgende foto was gemaakt in 1985, in een groot bos, het verhaal gaat dat verschillende vrouwen, beschuldigd werden van hekserij en werden terechtgestelt. ... Kun jij de schim zien die verschijnt tussen de bomen.....

13

14 ...Wat je ook denkt het is en blijft interessant ,wat je ook denkt...
... Weet jij wie naast je staat ???

15 Bezoek voor meer plezier eens;


Download ppt "Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???"

Verwante presentaties


Ads door Google