De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite

Verwante presentaties


Presentatie over: "De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite"— Transcript van de presentatie:

1 De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
van het hotel heeft betreden doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse  bruidje met de woorden : "Trek deze broek  van mij eens eventjes aan".

2 Met een ietwat verbaasd gezicht doet ze wat hij zegt
en merkt even later op: "Zie je nou wel,  deze broek past mij toch  niet !!!" De bruidegom ziet dat tafereel eens geamuseerd aan en zegt dan heel doordringend: "Heel goed, onthoud dus dat IK de broek draag en niet jij."

3 dan blijft dat ook zo !!!" Even later geeft het bruidje haar slipje
aan haar bruidegom en zegt: "Dan wil ik nu graag,dat jij ook even mijn slipje past". Hij gaat  argeloos op haar verzoek in. Het komt echter niet verder dan zijn  dijen en moet dan wel opmerken: "Ik  kom  helemaal niet in je  slipje." "Juist.", zegt het bruidje, "en als jouw houding niet verandert, dan blijft dat ook zo !!!"

4 Een Echte voetbalfan!! Even als opwarmertje voor het komende WK!!
had eindelijk zijn kaarten Karel van Binsbergen gekregen. voor het WK 2006 Toen de  wedstrijd begonnen was, vraagt een man achter hem of de plaats naast hem vrij is

5 "Ja", zegt Karel, "die plek is niet bezet". "Ongelofelijk", zegt de man achter hem. "Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat iemand een kaartje heeft voor een WK voetbal wedstrijd Het grootste sportevenement ter wereld, en dat zo iemand dan niet op komt dagen?"

6 "eigenlijk is die plaats ook voor mij.
"Nou",zegt Karel, "eigenlijk is die plaats ook voor mij. Mijn vrouw zou eigenlijk meekomen, maar ze is helaas overleden. Dit is het eerste WK duel dat we niet samen zijn in 20 jaar". "Oeps", zegt de man achter hem, "Sorry, dat wist ik niet, het spijt me.

7 Ook dit is er weer een van Power Po(i)ntje
Maar kon je dan niemand anders vinden, of een kennis, een vriend om mee te nemen?" Karel schudt zijn hoofd. "Nee, iedereen is naar de begrafenis". Ook dit is er weer een van Power Po(i)ntje Met dank aan de mensen die geschreven mopjes naar mij op sturen zo dat ik er wat van kan maken Heeft u ook wat klik op hem en stuur het


Download ppt "De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite"

Verwante presentaties


Ads door Google