De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley

Verwante presentaties


Presentatie over: "Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley"— Transcript van de presentatie:

1 Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley
Twee negroïde vrachtwagenchauffeurs krijgen een groot ongeluk. Een vrachtwagen slaat om en de lading - 2 ton aan negerzoenen - verspreidt zich over de snelweg... A girl is mine-Elvis Presley Aangeboden door Frans Louwersheimer

2 Gelukkig stopt er direct een auto bij het ongeval.
En niet zomaar een auto, nee.... een Belgische auto. De Belg stapt geschrokken uit en kijkt verbaasd naar de twee ronddolende negers, die nog volledig in shock verkeren.

3 Daarna stopt er een tweede auto,
ditmaal een Nederlander. Deze kijkt ook enigszins verbaasd niet vanwege de twee negers, maar vanwege de Belg die is namelijk begonnen met het kapotstampen van alle negerzoenen.

4 Kom helpen. "Er zijn er al twee uitgekomen!”
Waarom doe je dat in hemelsnaam?!", vraagt de Hollander. "Allez, sta daar niet zo te suffen", antwoordt de Belg. Kom helpen. "Er zijn er al twee uitgekomen!”

5 Kleine kinderen worden groot
Een tiener meisje komt thuis en zegt tegen haar moeder : "Mam, er groeit haar op mijn kut". Zegt de moeder :   "Dat zeg je niet zo, zeg maar dat er haar op je aapje begint te groeien".

6 "de mijne eet al bananen".... "Kan goed zijn", zegt de zus,
Later op de avond komt ze haar zus tegen. "Hé zus, weet je dat er al haar op mijn aapje groeit"? "Kan goed zijn", zegt de zus, "de mijne eet al bananen"....

7 De verrekijker... !! Een Belg en een Hollander
wonen elk al geruime tijd zo een vijftig meter van de grens, zonder eigenlijk echt contact met elkaar te hebben. Op zekere dag echter zijn zij samen gelijktijdig in hetzelfde café en zitten aan de toog.

8 Daar bespreken ze de dagelijkse gebeurtenissen in de
grensstreek bij een fris pintje Na meerdere van die frisse pintjes zegt de Belg plots zo om te lachen:" Zeg gierigaard, doe er nog maar eens eentje op hé, 't is uw beurt". "Nou" zegt de Hollander " " Wij Nederlanders zijn helemaal niet gierig, wij zijn enkel zuinig". "Om je een voorbeeld te geven... vorige maand had ik zin om een verrekijker te kopen.

9 Ik ging dus naar een winkel
waar men die dergelijke dingen verkoopt". " De verkoper had twee soorten, één van honderd euro en één van tweehonderd euro". " Vermits ik, naar mijn mening met deze van honderd euro voldoende ver zag leek het mij nogal gek om er één te kopen van tweehonderd euro".

10 “ Het doen met jouw vrouw".
" Dus heb ik deze van honderd euro gekocht"." Dat lijkt me logisch", zegt de Belg," " en wat zie je dan zoal met die verrekijker?" "Wel", zegt die Hollander," nu je er om vraagt,verleden week bijvoorbeeld zag ik jou in je keuken “ Het doen met jouw vrouw".

11 Ook dit is er wéér één van
" Wel", zegt de Belg, " had dan toch maar die van tweehonderd euro gekocht, dan had je gezien dat het jouw vrouw was. Ook dit is er wéér één van Power Po(i)ntje Met dank aan de mensen die geregeld geschreven mailtjes naar mij toe sturen

12 hier is de site van john zie ook bij links bep


Download ppt "Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley"

Verwante presentaties


Ads door Google