De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. W.H. Hendriks

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. W.H. Hendriks"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. W.H. Hendriks
Schriftlezing: Exodus 18: 1-12 Mattheüs 28: 16-20

2 Heeft u zich al aangemeld? Inschrijfformulier in de toren
Zaterdag 1 juli 2017 Gemeentedag Programma 15.00 uur Start met koffie, thee en gebak 15.30 uur Workshop bloemschikken 16.00 uur Speurtocht en zingen 17.00 uur Talentenveiling 17.20 uur Met elkaar eten Heeft u zich al aangemeld? Inschrijfformulier in de toren

3 Talentenveiling! Gebruik maken van iemands talent? Bied op de aangeboden diensten. Wat kunt u / kun jij voor andere gemeenteleden doen? Voeg een talent toe! Doel: elkaar leren kennen & talenten ontdekken Opbrengst voor uitbreiding huisvesting Dorpskerk

4 Talentenveiling! U heeft nog 1 week om een dienst aan te melden (via lijst prikbord of online via de website van wijk Dorp) Het bieden is begonnen! Bied vóór 30 juni op een talent waar u graag gebruik van maakt. De hoogste bieder wint! De mooiste en meest bijzondere talenten worden tegen opbod verkocht tijdens de gemeentedag van 1 juli. Mailadres:

5 Psalm 147 : 1 en 7 Lof zij den HEER, goed is het leven
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt de stad, door Hem verkoren, het volk in ballingschap verloren brengt Hij er samen, heelt hun wonden, hoezeer hun harten zijn geschonden.

6 Psalm 147 : 1 en 7 De HEER heeft Jakob uitverkoren
Vers 7 De HEER heeft Jakob uitverkoren om naar zijn heilig woord te horen. Aan Israël heeft Hij ten leven zijn rechten en zijn wet gegeven. Zo deed Hij aan geen andre volken. Laat ons des HEREN lof vertolken. De kracht, de heerlijkheid, de ere zijn Hem, die eeuwig zal regeren.

7 Psalm 51 : 5 Schep in mij, God, een hart dat leeft in 't licht,
Vers 5 Schep in mij, God, een hart dat leeft in 't licht, geef mij een vaste geest, die diep van binnen zonder onzekerheid U blijft beminnen, verwerp mij niet van voor uw aangezicht. Ontneem mij niet uw heilge Geest, o God, laat in uw heil mijn hart zich nu verblijden, en richt geheel mijn wil op uw gebod, dan zal ik zondaars op uw wegen leiden.

8 Psalm 103 : 1 Zegen, mijn ziel, de grote naam des HEREN,
Vers 1 Zegen, mijn ziel, de grote naam des HEREN, laat al wat binnen in mij is Hem eren, vergeet niet hoe zijn liefd' u heeft geleid, gedenk zijn goedheid, die u wil vergeven, die u geneest, die uit het graf uw leven verlost en kroont met goedertierenheid.

9 Psalm 103 : 8 en 9 Hij heeft de hemel tot zijn troon verheven,
Vers 8 Hij heeft de hemel tot zijn troon verheven, Hij heerst als koning over al het leven. Looft engelen, zijn hoge majesteit, krachtige helden, die aan alle oorden als boden meldt zijn goddelijke woorden, Hem zij uw dienst, Hem zij uw lied gewijd.

10 Psalm 103 : 8 en 9 Laat heel het machtig koninkrijk des HEREN
Vers 9 Laat heel het machtig koninkrijk des HEREN zijn grote naam, zijn grote daden eren. Komt allen tot de lof des HEREN saam. Lof zij den HEER in hemel en op aarde, die aan zijn volk zijn liefde openbaarde, en zegen gij, mijn ziel, zijn grote naam.

11 ELB 218 : 1, 2 en 3 Samen in de naam van Jezus
Vers 1 Samen in de naam van Jezus   heffen wij een loflied aan,   want de Geest spreekt alle talen   en doet ons elkaar verstaan.   Samen bidden, samen zoeken,   naar het plan van onze Heer.   Samen zingen en getuigen,   samen leven tot zijn eer.

12 ELB 218 : 1, 2 en 3 Heel de wereld moet het weten
Vers 2 Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is en zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. 't Werk van God is niet te keren omdat Hij er over waakt en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.

13 ELB 218 : 1, 2 en 3 Prijst de Heer, de weg is open
Vers 3 Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer!

14 Gezang 255 (LvdK) : 1 Ere zij aan God, de Vader,
Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon, eer de Heilge Geest, de Trooster, de Drieeenge in zijn troon. Halleluja, halleluja, de Drieeenge in zijn troon!

15 Gezang 434 (LvdK) : 1, 2 en 5 Vers 1 Lof zij de Heer, de almachtige Koning der ere. Laat ons naar hartelust zingen en blij musiceren. Komt allen saam, psalmzingt de heilige naam, looft al wat ademt de Here.

16 Gezang 434 (LvdK) : 1, 2 en 5 Vers 2 Lof zij de Heer, Hij omringt met zijn liefde uw leven; heeft u in 't licht als op adelaarsvleuglen geheven. Hij die u leidt, zodat uw hart zich verblijdt, Hij heeft zijn woord u gegeven.

17 Gezang 434 (LvdK) : 1, 2 en 5 Vers 5 Lof zij de Heer met de heerlijkste naam van zijn namen, christenen looft Hem met Abrahams kinderen samen. Hart wees gerust, Hij is uw licht en uw lust. Alles wat ademt zegt: Amen.

18 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. W.H. Hendriks"

Verwante presentaties


Ads door Google