De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zingen Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zingen Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon,"— Transcript van de presentatie:

1 Zingen Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon,
Gezang 131 Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon, wij bidden tot U door uw Zoon, wij knielen voor uw aangezicht dat straalt in heerlijkheid en licht.

2 Zingen Vers 2 Terwijl wij sliepen in de nacht
Gezang 131 Vers 2 Terwijl wij sliepen in de nacht betrokken engelen de wacht; nu meldt de zon een nieuwe dag, waarop elk mens U dienen mag.

3 Zingen Vers 3 Schenk door uw Geest, die sterke macht,
Gezang 131 Vers 3 Schenk door uw Geest, die sterke macht, de krachten voor het werk dat wacht; geef dat wij vurig keer op keer bedacht zijn op uw grote eer.

4 Zingen Vers 4 Leer ons uw weg te willen gaan,
Gezang 131 Vers 4 Leer ons uw weg te willen gaan, de fakkel van uw Woord vooraan; laat stralen voor uw aangezicht ons nieuwe leven door het Licht.

5 Zingen Vers 5 Vernieuw ons zwak en zondig hart,
Gezang 131 Vers 5 Vernieuw ons zwak en zondig hart, voor U zo schuldig en zo zwart; laat schijnen in de duisternis uw Woord, het licht dat helder is.

6 Zingen Vers 6 Sterk zendelingen bij hun werk
Gezang 131 Vers 6 Sterk zendelingen bij hun werk en leid de herders van de kerk; laat ons vrijmoedig met uw Woord getuigen zijn van U die hoort.

7 Zingen Vers 7 Wij bidden voor de overheid:
Gezang 131 Vers 7 Wij bidden voor de overheid: maak haar bekwaam, tot dienst bereid, opdat uw volk stil en gerust U dienen kan met eer en lust.

8 Zingen Vers 8 Steun de vervolgden in elk land
Gezang 131 Vers 8 Steun de vervolgden in elk land en zegen zieken door uw hand, troost de bedroefden door uw kracht, toon stervenden uw koningsmacht.

9 Zingen Vers 9 Geef dat ons nieuwe leven is
Gezang 131 Vers 9 Geef dat ons nieuwe leven is een lichtpunt in de duisternis. Genadig God, hoor ons gebed in Jezus Christus, die ons redt.


Download ppt "Zingen Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon,"

Verwante presentaties


Ads door Google