De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WELKOM Vrijwilligersavond De Rank

Verwante presentaties


Presentatie over: "WELKOM Vrijwilligersavond De Rank"— Transcript van de presentatie:

1 WELKOM Vrijwilligersavond De Rank

2 Videoboodschap (klik op de foto hieronder)

3

4 Een “danklied”

5 Bedankt Op de wijs van “Het Dorp” van Wim Sonneveld Tekst: Nelly Geluk
Gemeente zijn we met elkaar Voor jong en oud en middelbaar Wij werken met veel energie De rommelmarkt 2 schuren vol Met aardewerk een pop een tol Een superboek voor een genie De koffie is hier niet verkeerd tijdens de inloop wordt geleerd Wat aandacht delen is voor beiden De cursus Alpha wijst de weg En Micha luister wat hij zegt De ZWO die zal dit leiden.

6 Refrein: Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan Het werk, zo liefdevol was voelbaar Hoe krijgen wij dit voor elkaar!

7 De Rankjeugd ging weer eens op pad
Een weekje kamp veel lol was dat De video sprak voor zichzelf De kindernevendienst  t’is waar Eén groep, één team, zo met elkaar Voor kinderen negen, tien en elf We praisen, zingen met plezier een band of musical kan hier Een rondedans met tamboerijnen Het werkt vandaag de dag nog door Een lied één zang een mooi gehoor We zingen het voor allen beiden

8 Refrein: Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan Het werk, zo liefdevol was voelbaar Hoe krijgen wij dit voor elkaar!

9 Commissies wijzen goed de weg
De moedergroep weet wat het zegt Een bijbelkring voor ieder goed De bloem als groet ‘t ís niet verkeerd Als troost of gefeliciteerd Geslaagd, gezakt houd goede moed Ons kerkgebouw een schoollokaal? het is toch fijn voor allemaal  ‘t is goed zoals wij dit  bedoelen Het werk wat wij hier allen doen is vrij, wij doen dit zonder poen ook dat gesjouw met al die stoelen

10 Refrein: Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan Het werk, zo liefdevol was voelbaar Hoe krijgen wij dit voor elkaar!

11 Bedankt de vele medewerkers
Voor God en met elkaar gedaan En samen in de naam van Jezus Heffen wij dit loflied aan. Allen zingen wij: “Samen in de naam van Jezus”

12 Samen in de naam van Jezus
1 Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen bidden, samen zoeken, naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer.

13 Samen in de naam van Jezus
2 Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is. En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. 't Werk van God is niet te keren omdat Hij erover waakt, en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.

14 Samen in de naam van Jezus
3 Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer!

15 Het werk in de Rank…

16 Slotlied Opwekking nr 194 U maakt ons één. U bracht ons tesamen,
wij eren en aanbidden U. U maakt ons één, Wordt uw wil gedaan, dan bindt het ons saam, iedereen zal deel zijn van uw gezin.

17 Bedankt voor je inzet!


Download ppt "WELKOM Vrijwilligersavond De Rank"

Verwante presentaties


Ads door Google