De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Christengemeenschap De Goede Herder. Wie zijn wij ?  De Evangelische gemeente Christengemeenschap DE GOEDE HERDER is ontstaan door het op 1 juni 2011.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Christengemeenschap De Goede Herder. Wie zijn wij ?  De Evangelische gemeente Christengemeenschap DE GOEDE HERDER is ontstaan door het op 1 juni 2011."— Transcript van de presentatie:

1 Christengemeenschap De Goede Herder

2 Wie zijn wij ?  De Evangelische gemeente Christengemeenschap DE GOEDE HERDER is ontstaan door het op 1 juni 2011 samengaan van De Christengemeenschap, opgericht in 1932 en de Evangelisatiekring De Goede Herder opgericht in 1987.

3  Het samengaan van deze gemeenten is geënt op het feit dat wij elkaar kunnen versterken.

4  Het doel van beide gemeenten is hetzelfde gebleven, namelijk: zoeken naar God en Hem tot recht laten komen in ons leven

5  Elke zondagochtend om 10.00 uur komen we samen.  we zingen en bidden en luisteren naar de verkondiging van Gods Woord.

6  Een enthousiaste groep musici begeleidt ons bij het zingen.  Voor de kinderen is er zowel een crèche als zondagschool tijdens de dienst.

7  Na de dienst is er koffie of thee en is er de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

8  Als men daar behoefte aan heeft zijn er doordeweeks kringen en Bijbelstudies.  In januari a.s. start er ook weer een Alphacursus.

9 Wat geloven wij?  Wij geloven in één God, Schepper van hemel en aarde, die Geest is, Licht, Liefde en Waarheid.  Die zich in de Bijbel openbaart als Vader, Zoon en Heilige Geest.

10  Onze gemeente is een plaats in deze wereld waar God aanwezig is en Hij ons wil leren de Bijbel te verstaan.  Natuurlijk, wij zijn één van de vele gemeenten en kerken in Den Haag die proberen God op hun eigen wijze te dienen.

11  Wij verlangen in een liefdevolle omgeving naar eenheid door middel van het zoeken naar samenwerking met anderen en vinden elkaar altijd in de Here Jezus.

12 Als u meer van deze kerk wilt weten..  dan nodigen wij u van harte uit om een dienst bij te wonen op een zondagochtend om 10.00 uur hier in de Meidoornstraat 9.

13 Joh. 3:16 (een vers uit de bijbel)  Want God heeft zoveel liefde voor de wereld, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven; zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.


Download ppt "Christengemeenschap De Goede Herder. Wie zijn wij ?  De Evangelische gemeente Christengemeenschap DE GOEDE HERDER is ontstaan door het op 1 juni 2011."

Verwante presentaties


Ads door Google