De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer"— Transcript van de presentatie:

1 Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met Uw kracht o Heer. en vul ons tot Uw eer, kom tot Uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk Heer, heilig en rein, dat U Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn. Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met Uw kracht o Heer. en vul ons tot Uw eer, kom tot Uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk Heer, heilig en rein, dat U Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn.

2 Wij blijven geloven dat onder miljoenen De Heer van de Schepping een plan met ons heeft. Waarin zich Zijn heil en mijn twijfels verzoenen En dat aan elk leven betekenis geeft. En ook dat zijn boodschap de mens kan bevrijden Hoe vast ook verstrikt in het web van de tijd. Nog steeds kan vertroosten, verlichten, bevrijden, Wanneer hier de levensbaan uitzichtloos lijkt.

3 En dat Hij ons telkens de durf weer wil geven
En dat Hij ons telkens de durf weer wil geven. Ook nu in een wereld van steen en metaal, Om buiten onszelf voor de ander te leven; Ons kleine begin van Zijn groot ideaal. Dat werkelijkheid wordt als het oog van de volken Zich niet meer vergeefs naar de horizon richt En ’t morgenrood rijst dat zijn komst met de wolken Verkondigt in duizenden kleuren van licht.

4 Lied stuurman op de oceaan (Elly en Rikkert)
Hoe leidt God ons? Lied stuurman op de oceaan (Elly en Rikkert)

5 Wie heeft het voor het zeggen?
God

6 nederigheid - hoogmoed ontvankelijkheid

7 Hoe weten we hoe Hij ons leidt?
Door Zijn Woord en Geest Het Woord kunnen we niet begrijpen zonder de Heilige Geest Over het werk van de Heilige Geest kunnen we lezen in het Woord. Jezus staat boven alles Hij is Heer

8 Rode draad Gods Schepping Gods reddingswerk - Jezus
Nieuwe hemel en nieuwe aarde

9 Verhaal van het schilderij

10 Hoe ontdekken we Gods leiding in ons leven
Lees de Bijbel Bid om inzicht en neem tijd voor gebed en om te luisteren Gebruik je verstand Luister naar de Geest die in je woont

11 Deutr. 32 : 11, 12 Zoals een arend over zijn jongen waakt en voortdurend erboven blijft zweven, zijn vleugels uitspreidt en zijn jongen daarop draagt, zo heeft de HEER zijn volk geleid, De arend staat er om bekend, dat hij een grote liefde voor en medelijden met zijn jongen heeft. Hij komt dan ook nooit plotseling uit de lucht op het nest vallen, maar waarschuwt door vleugelgeklapper zijn jongen, dat hij komt. Zo heeft God Zijn volk altijd met tederheid en bewogenheid en liefde behandeld. Zoals een arend zowel onder als boven zijn jongen kan vliegen om hen te beschermen, zo heeft God Zijn bescherming uitgestrekt boven Zijn kinderen.

12 Gods Hand in ons leven Psalm 139: 1-10
Ook daar zou Uw Hand mij leiden, Uw Rechterhand mij vasthouden Neem je je leven in eigen handen of geef je je leven uit handen.

13 Zoeken naar Gods leiding heeft vooral te maken met het leren beseffen dat God jou helemaal kent

14 Beeldhouwer Gods plan met mij
Laat mij zijn een instrument Heer in Uw Hand

15 Psalm 25

16 Onschuld en oprechtheid (psalm 25 : 21)
Hoe geloofwaardig zijn wij als christenen (christenen zijn huichelaars) Kun je anderen vertellen dat God van hen houdt als je zelf je niet bewust bent van Gods liefde?

17 Een droom


Download ppt "Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer"

Verwante presentaties


Ads door Google