De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft” (Joh. 3:16). Liefde is geven. Geven is liefhebben. Wanneer wij liefhebben zoals God liefheeft, zullen we geven zoals hij geeft.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 8 maart 2014 De kerk investeert veel in mediaprogramma’s om zoveel mogelijk mensen met het evangelie te kunnen bereiken. Hiervoor is continue veel geld nodig. Hartelijk dank voor uw voortdurende bijdragen die helpen om het evangelie in de wereld dichtbij en ver weg, te blijven verkondigen.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 15 maart 2014 “Wat kosten vijf mussen? Bijna niets. Toch wordt er niet één door God vergeten. Zelfs de haren op jullie hoofd zijn alle geteld. Wees niet bang, jullie zijn meer waard dan een hele zwerm mussen” (Luc. 12:6 – 7). God houdt van ons, dat is een feit. Hij acht ons meer waard dan wij beseffen. Hoeveel houden wij van God? Laten we ook vandaag ruimhartig zijn met onze gaven en tienden.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 22 maart 2014 “Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft geschonken! Wij worden kinderen van God genoemd, en dat zijn we ook. Dat de wereld ons niet kent, komt doordat de wereld hem niet kent. Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is” (1 Joh. 3:1 – 2).

5 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 29 maart 2014 “Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad” (1 Joh. 4:19). Liefde is onbetaalbaar. Liefde is genade, zeker als het liefde is die van God komt. Laten wij ook onze liefde tonen in het afdragen van onze gaven en tienden.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem."

Verwante presentaties


Ads door Google