De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,"— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus, met talrijke geestelijke zegeningen heeft gezegend” (Efeziërs 1:3). Wees een zegen in het geven van gaven en tienden en wordt zelf gezegend.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 10 mei 2014 De kerk werkt op vele gebieden in de hele wereld. Het werk van de kerk is voor jong en oud, rijk en arm, geleerd en analfabeet. Het evangelie is voor iedereen, ongeacht kleur, maatschappelijke positie of leefwijze. Door het afdragen van gaven en tienden kan de boodschap van hoop en genezing gebracht worden aan zoveel mogelijk mensen, net zoals Christus dat deed toen hij op aarde was.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 17 mei 2014 “Land dat de overvloedige regen opneemt, en nuttige gewassen oplevert aan wie het bewerken, ontvangt Gods zegen, …” (Hebreeën 6:7). God creëerde de aarde als een zegen voor ons. Wij kunnen bestaan door de beschermende aanwezigheid van hem. Ook wij kunnen er voor kiezen tot zegen te zijn voor anderen in de gaven en tienden die wij afdragen vandaag.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 24 mei 2014 “Geef, dan zal je gezegend worden; een goede, stevig aangedrukte, goed geschudde en overvolle maat zal je worden toebedeeld. Want de maat die je voor anderen gebruikt, zal ook voor jullie worden gebruikt” (Lucas 6:38). Houd de kanalen open. We ontvangen overvloedig. Laten we ook overvloedig geven.

5 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 31 mei 2014 “Alleen de zegen van de Heer maakt rijk, zwoegen voegt daar niets aan toe” (Spreuken 10:22). We worden rijkelijk gezegend en hebben veel redenen om dankbaar te zijn. Laten we die zegeningen van de Heer vieren wanneer we onze gaven en tienden aan hem teruggeven.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,"

Verwante presentaties


Ads door Google