Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het tweede werkstuk.
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
WEBWIJZER MEDISCHE BIBLIOTHEEK DE MEDISCHE BIBLIOTHEEK:
23 januari 2014 / Raymond Buitelaar en Bart van Meurs
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
SEO Social Media. Facebook  Zorg voor activiteit op je pagina (likes, shares & reacties)  Verwerk je keywords in je infopagina en met name in het over.
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Website usability Door Dyonne en Yanthe.
We zijn toch allemaal gelijk…
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Ontwikkeld door Anne Coppens en Carlo Verhaar les Navigatie I-C1#, datum.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
HP Pavilion DV7 Batterij
Missie Omgeving Identiteit Waarden & Overtuigingen Vaardigheden
Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel.
Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.
PRODUCTDOSSIER Casanova  gemaakt door robin jans.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Website Usability.
Paragraaf 3+4. Hoe kan het dat je besluit een nieuwe telefoon te kopen?  De mening van vrienden en familie  De eigen smaak en leeftijd  De financiële.
The new Amazon Easy Intuitive Clean Powerful Tags User friendly.
Een website ontwerpen met Peter en Tink
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Je zou eens wat minder moeten werken en eens wat meer rust moeten nemen......
Lagoonia.
Interpreteren van data
Hé Pssst Lidia.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rekenen groep 4.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Het is vandaag vrijdag 7 april :22:08
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Het opbouwen van een data base
saMBO ICT Vrijdag 30 januari 2015
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer
The Creative ones 3 concept ideeën David Kimpel Laura Prins
“What the food?” Voorop in de Vergroening Even voorstellen.
Onze doelen en visie in beeld
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Van missie naar markt De drie belangrijkste vragen voor succes.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
HEY PSSSST.....
DE KRACHTOM JEZELF TE ZIJN ONTDEK. ... en is op zoek naar manieren om er langer jonger uit te zien. De helft van de Europese bevolking is 40 jaar of ouder.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames.
WEBSHOP MoodyNails Sofie Van den Nouweland MEB / Groep D.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Bracely Classy bracelets Axelle Adrien Groep D. Bracely Bracely is een online juwelierszaak die enkel armbanden verkoopt. De webshop is gericht op vrouwen.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
stap 6: Unieke toegevoegde waarde bepalen
EIGEN WEBSHOP: ‘SIMPLE CAR’ Vandenbussche Bryan, 1 MEBD.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 6 Marketing. Inhoud 1 Eerst langs alle haltes 2 Verkoop 3 Omgaan met geld in een bedrijf 4 Logistiek 5 Wat doen leidinggevenden?
Opdracht bouw je eigen technologische huis van de toekomst:
Training: Cliëntsessies
Scooterbox -Opdrachtgever: M.Landmeter -Vak: o3
Opdracht bouw je eigen technologische huis van de toekomst:
Spellenboek buitenschoolse opvang
Transcript van de presentatie:

Buy Your Pin | Why do it yourself? |

Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar geen tijd voor hebt om te maken kopen. Er zijn standaard populaire pins aanwezig om te kopen. Ook is er een service waarnaar je een mail kan sturen om zo een persoonlijke pin te laten ontwikkelen. Al de producten zijn ecologisch verantwoord om zo samen te bouwen aan een betere toekomst wat zeer belangrijk is

Marktonderzoek Doelgroep: Vrouwen tussen 18 – 30 jaar  Ze hebben nog niet al te veel geld en zoeken graag naar een goedkope oplossing  Zijn begaan met de ecologische toestand en willen daarom vaak natuurlijke producten  Ook de mensen die het meeste op Pinterest zitten Concurrentie: er is niet echt een concurrent buiten Pinterest zelf en de bedrijven die het veel duurder maken.

Metatags Description: Buy your pin is een webshop waarbij je je favoriete DIYs gewoon kan kopen. Zoals scrubs, originele cadeaus, schoonheidsproducten,… Keywords: Do it yourself, Pin, Pinterest, Schoonheid, Scrubs, Cadeaus, custom, origineel,…

Homepage De Homepage geeft duidelijk weer wat er te koop staat met enkele featured items. Ook geeft het een korte beschrijving moest het niet duidelijk zijn. Ik heb gekozen voor een clean ontwerp zodat alles makkelijk terug te vinden zou zijn.

Collectie Op deze pagina vind je alle producten terug gesorteerd volgens categorie. Dit is handig voor de mensen die echt weten waar ze naar op zoek zijn en overzichtelijk willen kunnen zien wat de shop allemaal te bieden heeft. De categorieën zijn schoonheid, cadeaus, huis en voedsel. Zo is er voor ieders wat wils.

Producten Op deze pagina staan alle producten in willekeurige volgorde. Dit zie ik meer als een pagina voor mensen die gewoon wat willen browsen en niet echt weten waarnaar ze op zoek zijn.

Over ons Hier staat alle bedrijfsinfo die een klant wensen kan. Van waar we voor staan tot hoe het begonnen is.

Details Druk je op een product dan kan je meer details over zien. Ook kan je indien van toepassing een type kiezen zoals hier de maat en smaak. Onder het gewenste product staan gerelateerde producten om zo de klant te prikkelen om nog iets te kopen.

Explore Ik heb de website gemaakt met de proefversie van Shopify Link: Code: ceumoo