De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs."— Transcript van de presentatie:

1 Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.

2 Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.

3 Op de tweede pagina (collectie) kan je de collectie beheren. De lijst kan met selectie criteria links kleiner gemaakt worden. Je kunt de selectie in 1 keer verwijderen. Door op het artikel nummer te klikken kan je...

4 ...de gegevens van een schoen aanpassen. Je kunt ook nieuwe schoenen toevoegen. Het uploaden van plaatjes gaat nu eenvoudiger: browse & upload.

5 De derde pagina (mailinglijst) geeft een overzicht van alle berzoekers die zich hebben aangemeld. Je kunt deze lijst exporteren en alle mensen een mail sturen.

6 De vierde pagina toont de Top 40 lijst. Welke schoenen zijn het meeste bekeken? Welke bezoekers hebben deze schoenen gekozen met de prijsvraag?


Download ppt "Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs."

Verwante presentaties


Ads door Google