(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
EMEG lijst: opdracht 8.
Addie Stehouwer substituut ombudsman
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
11 Feminisme.
B E U A T Y N E R d And.
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
INLEIDING Murat en Dave.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
E SCHER IN HET PALEIS Tentoonstelling van een geniale kunstenaar.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Annie The Musical.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Mijn verjaardag..

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Als ik... Als ik... Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen… Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen…
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
De zee..
Wie ben ik?.
Toen hij dichtbij het kasteel gekomen was, verstijfde hij niet, maar hij liep door tot aan de deur.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
wanneer ging hij ze in zon. een meter droomde. de vogels vielen naar het kasteel.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
Mini Stage Elif Celen H2E
Transcript van de presentatie:

(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen maar spelletjes kon spelen. - dat er heel veel dezelfde soort types rond zouden lopen. Vooral het stereotype game- nerd.

 Gezellig, je kon overal de muziek van het mainstage horen.  Erg lange rijen om een spel te mogen spelen.  Overal liepen ‘modellen’ rond wat de aandacht trok van heel veel jongens.  Er werden veel gadgets weggegeven.  Er viel genoeg eten te krijgen.  Veel verschillende soorten mensen.  Na een paar uren had ik alles wel gezien omdat ik niet echt een fan ben van games.

Er waren minder bezoekers dan ik dacht. Ik had meer mensen verwacht. Ook wist ik niet dat er zulke lange rijen voor één spel zouden staan. Het verschil tussen mijn verwachtingen en ervaringen is dat ik het leuker vond dan dat ik vooraf dacht dat het zou zijn.