Welkom 7de Lijdenszondag 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GOD is liefde.
Advertisements

De zeven kruiswoorden van Jezus…
Ik wens je De kracht van god.
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Kerstviering kleuterbouw
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Water, schapen en vrouwen
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
Kruisweg Sta op, laten we gaan
Bijbelhuis Antwerpen (GZB)
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Wat God van mij vraagt. Muziek: Calm Birds.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
EEN RUW HOUTEN KRUIS.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bij elkaar om volgens het bevel van onze Heer zijn dood te verkondigen. Eerst horen we hoe.
Zingen 1. Mijn Verlosser hangt aan 't kruis,
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Welkom op TOV!.
Welkom op TOV!.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Thema voor vanavond = Somberheid/Dipje
Zie hoe Jezus daar loopt....
2e gebod: Maak geen beeld van God, maar geloof in zijn beeld
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: How deep the Father's love for us © 1995 Kingsway's Thankyou Music / Universal.
Het verhaal van Pasen.
IK BEN ZO DANKBAAR (Eric Lagerström)
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Zie hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem met een kruis op zijn rug en een doornenkroon. Hoor de menigte schreeuwt en roept: 'Kruisigt Hem!‘ Zo gaf God zijn.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
Zondag 35 HC Franeker 8 maart 2009
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Welkom 4e Lijdenszondag 2015.
Lekker gegeten??.
Opwekking 614 Uw genade is mij genoeg Tekst & Muziek: Marcel Zimmer
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Zingen Vers 1 Welzalig hij wiens zonde is vergeven,
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: In Christ alone © 2001 Kingsway's Thankyou Music / Unisong Music Publishers.
Zie hoe Jezus lijdt voor mij
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Paasviering 2015 CBS Op de Zandtange.
Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Preek. Het kruis van Christus als baken wijst je de weg naar het leven.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
“de liefde van God”.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
De kruisweg van Jezus Goede Vrijdag. 1. Jezus wordt ter dood veroordeeld Wie staat er met een oordeel klaar? Wie veroordeelde jij?
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Welkom in deze kerkdienst Biddag voor gewas en arbeid (en school )
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D
Ik wil mij gaan vertroosten in ’t lijden van mijn Heer,
Transcript van de presentatie:

Welkom 7de Lijdenszondag 2015

Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, hangt ten spot van snode smaders Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, hangt ten spot van snode smaders. Zoon des Vaders, waar is toch uw almacht thans, waar uw goddelijke glans? Gezang 189:1,2,3,4

Mijn Verlosser hangt aan 't kruis, en Hij hangt er mijnentwegen, mij ten zegen. Van de vloek maakt Hij mij vrij, en zijn sterven zaligt mij. Gezang 189:1,2,3,4

Mijn Verlosser hangt aan 't kruis Mijn Verlosser hangt aan 't kruis. Zou ik dan in droeve dagen troost'loos klagen? Als ik naar zijn kruis mij richt, valt mijn eigen last mij licht. Gezang 189:1,2,3,4

Mijn Verlosser hangt aan 't kruis Mijn Verlosser hangt aan 't kruis! 'k heb mij, Heer, voor dood en leven U gegeven. Laat mij dan in vreugd en pijn met U in gemeenschap zijn. Gezang 189:1,2,3,4

Als ik m’n ogen sluit en denk aan Golgotha dan lijkt het net of ik daar op die heuvel sta. ik zie het houten kruis zie wat de mensen doen dat Jezus sterven moet, want dat gebeurde toen OTH 350:1,2,3

Ik hoor opnieuw Zijn stem die roept: het is volbracht en daarna wordt het stil 't is donker als de nacht, toen stierf Hij aan het kruis toen was de pijn voorbij o ik weet meer dan ooit dat Hij dit deed voor mij OTH 350:1,2,3

Ik doe mijn ogen dicht en vouw mijn handen stil ik bid met heel mijn hart wat ik Hem zeggen wil hier aan dat houten kruis droeg U de straf voor mij ik had nog nooit een Vriend die zoveel hield van mij OTH 350:1,2,3

U was bij ons en brak het brood, sprak over leven en de dood U was bij ons en brak het brood, sprak over leven en de dood. Met droeve blik keek U ons aan. Toen zijn wij naar de hof gegaan.

Daar in de hof was U het moe, toch streed U door tot tranen toe Daar in de hof was U het moe, toch streed U door tot tranen toe. U bad drie maal: Ik kan het niet… Geef Mij Uw kracht, Uw wil geschied’

U kreeg een kus, maar ’t was verraad. U vluchtte niet voor kille haat U kreeg een kus, maar ’t was verraad. U vluchtte niet voor kille haat. U werd verloochend door uw vriend en vals beschuldigd, …onverdiend.

U werd bespot, U liet zich slaan al had U nooit iets mis gedaan U werd bespot, U liet zich slaan al had U nooit iets mis gedaan. Toch zweeg U stil,gaf geen verweer U droeg de pijn vrijwillig Heer.

Het was een kruis, waaraan U leed tot bloedens toe, zo hard en wreed En toen U riep: Het is volbracht, toen hebt U ook aan mij gedacht.

Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed. U bracht het heil voor ons op aard. Ik breng U dank. U bent het waard.