Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Introductie POP-applicatie (MLB) Loopbaanbegeleiding
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Werken met My-Mate Handleiding.
Een introductie van De nieuwe website
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Net.Console Gebruikers handleiding.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
om deze presentatie uit te voeren
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Wegwijs in Belfirst.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Handleiding ClassDojo
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Databanken in de PXL-Bibliotheek
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Yealink Sip t-20 IP Phone Basic User Guide “Menu” Wordt beheerd door Uw systeembeheerder “Hold” Zie pagina 2 “Conf” Zie Pagina 2 “Contact” Zie Pagina 3.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Training: Cliëntsessies
Snelcursus digitaal tafelen
Digitaal wedstrijd formulier
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Spotonmedics
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Deelnemerstraining Hogeschool Utrecht
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
We gaan een Import boeking aanmaken
Instructie inloggen docent
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport 1. Starten - Zet de telefoon aan en voer je pin code in - Als dit dit scherm verschijnt klik dan vervolgnes op de Boordcomputer Icoon 1.2 Starten In het scherm dat vervolgens verschijnt druk op het start icoon 2.1 Inloggen - Log in door met u vinger in het vakje naam te tikken - Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport 2.2 Inloggen - In de lijst die nu verschijnt kiest u naam door er op te klikken 2.3 Inloggen Herhaal deze activiteit voor het voertuig Voer uw kilometer stand in NB: Dit verplicht als u dit niet doet kunt u niet inloggen en zal het vakje rood kleuren Bevestig u inlog door op het groene vinkje te klikken 2.4 Inloggen - Rit selectie In dit scherm kiest u nu direct voor het kleine vakje links onderin en vervolgens drukt u op het vinkje Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport 3. Activiteiten ingeven Als alles goed komt u uiteindelijk in het activiteiten scherm terecht Vanuit dit scherm kunt u alle functies van de boordcomputer app bedienen U kiest de activiteit door op het bij behorende icoon te klikken LET OP: RIJDEN WORDT AUTOMATISCH GEREGISTREERD DUS HIERVOOR IS GEEN ICOON. ALS U STOPT MOET U BINNEN DRIE MINUTEN AANGEVEN WAT U GAAT DOEN. DOET U DIT NIET DAN WORDT DE TIJD WEGGESCHREVEN ALS ONVERANTWOORD. ALS U BIJ EEN STOP VERGEET IETS IN TE GEVEN GAAT DE APPLICATIE NA EEN TIJD PIEPEN. OOK ALS U WEGRIJDT ZONDER EEN STOP AF TE WERKEN GAAT DE BOORDCOMPUTER PIEPEN Hiermee geeft u aan dat u gaat laden of lossen Hiermee geeft u aan dat u in de file staat Hiermee geeft u aan dat u gaat rust Achter deze knop staan diverse minder vaak voorkomende activiteiten Hiermee geeft u aan dat u gaat aan-, af- of omkoppelen Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport Als u op laden lossen klikt verschijnt het volgende scherm Op het volgende scherm geeft u aan of u gaat laden of lossen door op de bijbehorende keuze klikken en vervolgens op het groene vinkje Daarna verschijnt het volgende scherm. Dit blijft zolang u staat te lossen zichtbaar. Als u klaar bent drukt u voor u wegrijdt op einde activiteit Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport Als u gaat rusten klikt u op de bijbehorende icoon en verschijnt het volgende scherm. Zolang u rust blijft dit scherm zichtbaar. Voor u wegrijdt drukt op einde activiteit Als u u de file inrijdt klikt u op het bijbehorende icoon en verschijnt het volgende scherm. Dit scherm blijft zichtbaar zolang u in de file staat. Als u weg door kunt rijden verdwijnt het vanzelf Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport Als u gaat een trailer/ahw gaat aan- af of omkoppelen drukt u op dit icoon. In het vervolg scherm geeft u aan wat u gaat door door op de bijbehorende activiteit te drukken en vervolgens op het groene vinkje. Hierna zal het overbekende Bezig met activiteit scherm verschijnen. Als u klaar bent met de activiteit drukt u op einde en gaat u naar het volgende scherm Hier geeft u aan welke trailer u heeft aangekoppeld Tevens kunt u aangeven of er een pompwagen aanwezig was of dat u schade heeft geconstateerd. Als u klaar bent drukt u op het groene vinkje Indien u een vinkje bij schade hebt gezet kunt u in het tekst vak invoeren wat voor schade het betrof. Als u klaar bent sluit u af met het vinkje Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Hiermee geeft u aan dat u voertuig technische controle ondergaat Als u voor overige kiest kunt allerlei minder vaak voorkomende activiteiten verantwoorden. De werkwijze bij al deze activiteiten is overeenkomstig de hierboven omschreven acties en wijst zich van zelf Hiermee geeft u aan dat u voertuig technische controle ondergaat Hiermee geeft u aan dat u een nacht/dag moet overstaan. Met deze optie geeft u aan dat u moet wachten. Hiermee geeft u aan dat u gaat tanken Met deze optie kunt u alle acties verantwoorden die niet in het vragenpad staan Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport TELEFOON Functie In deze lijst staan alle voor geprogrammeerde telefoonnummers. Door op de android toets te drukken kunt u ook uw sim contacten hieraan toevoegen. NB: Android toets zit links onder op toestel In deze lijst staanalle nummers met u gebeld heeft. Door op de android toets te drukken kunt u deze verwijderen. NB: Android toets zit links onder op toestel Deze optie geeft u de mogelijkheid vrij te bellen Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport Deze optie opent het bericht centrum Als er een bericht binnen komt staat dit groot op u scherm en kunt het bericht openen door op het vinkje te drukken Als u vanuit het berichten centrum een bericht wilt versturen doet u dit door op de Android toets te drukken en de gewenste actie aan te vinken NB: Android toets zit links onder op toestel Hiermee opent u de navigatie. De volledige handleiding kunt u downloaden op www.sygic.nl Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport

Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport