De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem

Verwante presentaties


Presentatie over: "Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem"— Transcript van de presentatie:

1 Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem

2 Hieronder ziet u het beginscherm wanneer u ingelogd bent
Hieronder ziet u het beginscherm wanneer u ingelogd bent. Druk op menu om verder te gaan.

3 Wanneer u het venster “uw ritten” kiest ziet u precies welke ritten u heeft gereden. Dit is persoonsgebonden, u ziet dus niet de ritten van uw collega.

4 Wilt u ritten uit de historie kiezen dan klikt u op de maand rechts onderin en kunt u deze aanpassen naar de gewenste maand.

5 Bij instellingen vindt u gegevens over het voertuig, voertuig selectie, kilometers invoeren en uw persoonlijke gegevens.

6

7 Wanneer u een voertuig gaat besturen, kies dan “selecteer voertuig” en kies het juiste kenteken waarmee u gaat rijden. Nu staat u ingelogd als bestuurder van dit voertuig. Wanneer u een voertuig selecteert word de vorige bestuurder automatisch uitgelogd.

8

9 Als u moet tanken noteer dan de huidige kilometerstand van het voertuig, op deze manier weet u bij de kassa nog de juiste kilometerstand voor het invoeren van de tankpas, tevens wordt er op deze manier een eind stand gemaakt van het voertuig. Druk op “Kilometerstand” om de nieuwe stand in te voeren.

10 Druk vervolgens op de “+” om een nieuwe stand in te voeren.

11 Vervolgens komt u in het scherm waar de kilometers invoeren kunnen worden. Het systeem weet zelf de datum en tijdstip. Klik op “kilometerteller” voer de nieuwe kilometerstand in en bevestig door op “next” te drukken. Uw kilometerstand is nu geregistreerd.


Download ppt "Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem"

Verwante presentaties


Ads door Google