De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz."— Transcript van de presentatie:

1 Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz

2 Beschrijving inhoud Deze les is een terugblik naar de vorige lessen. De leerlingen moeten in groepjes antwoorden.

3 Onderwerp 8 Om de lessen op een goede manier te kunnen voorbereiden zijn sheets van de les in deze powerpoint gezet. De pagina´s die hier voorkomen zullen ook in de te geven les worden getoond.

4 Commentaar bij deze pagina: klik op de button ´interactieve instructie´ om in het overzicht terecht te komen. Commentaar bij deze pagina: klik op de knop ‘interactieve instructie’ om verder te gaan.

5 Commentaar bij deze pagina: klik op het plaatje ´8. Quiz´ om onderwerp 8 te activeren.

6 Commentaar bij deze pagina: Op deze pagina kan worden uitgelegd dat we vandaag een quiz gaan houden. Er zijn vier groepjes die elk een kleur hebben (blauw, geel, groen, roze).

7 Commentaar bij deze pagina: De groepjes moeten door middel van de bordjes (met A,B, C of D) het juiste antwoord aangeven. Een mogelijkheid is om de gekozen antwoorden door de groepjes te laten toelichten voordat er gedrukt gaat worden om het gekozen antwoord. Commentaar bij deze pagina: Het scoreverloop kan hierboven worden bijgehouden door voor elk goed antwoord een streepje te zetten achter de kleur.

8 Commentaar bij deze pagina: Na een druk op een van de 8 buttons zal het goede antwoord verschijnen. De groepjes die het goed

9

10 Commentaar bij deze pagina: In dit voorbeeld zijn maar 2 vragen opgenomen. In de ‘echte’ quiz zijn het er ongeveer 20.

11 Commentaar bij deze pagina: Deze opdracht kan per groep op een stuk papier worden gemaakt, bijvoorbeeld in 5 minuten. Daarna worden de woorden geteld en toegevoegd bij de quiz score.

12

13 Commentaar bij deze pagina: De quiz sluit af met vuurwerk.

14

15 EINDE PRESENTATIE


Download ppt "Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz."

Verwante presentaties


Ads door Google