Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ronde (muziek, TV & Showbizzzz)
Advertisements

Goededag allemaal.
Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs.
Economische groei.
Bij H2 §4.1 en § 4.3 landschappen NL.
Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Billboard.com Wat zijn de trends op de website
IT Biografie.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Het verleden en de toekomst van muziek.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
+ Goed Nieuws! | Iedereen-alles-open Vineyard Amersfoort | zondag 15 september 2013 Jan Bernard Struik.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Kerstnachtdienst Spoedcursus engel Voorganger: ds. A. Nicolai
Mijn kind, Ik ben de Roos van Saron Hooglied 2,1 Zang : Betty Middler
Eerste Wereldoorlog 6.3, De Groote Oorlog.
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Historisch Overzicht: Europa en de wereld
Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?
Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
De school van Tyrannus Handelingen 19:1-12.
Het centraal examen voor kandidaat-energiedeskundigen type A en type C
Mijn schooltijd van één tot acht
1 © GfK 2013 | Supermarktkengetallen | December 2013 GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Wat is de omzet van de supermarkten op weekniveau?’ ‘Hoe ontwikkelt het.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Door : Lucas Van Der Haven
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Michiel Debaene
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Bertine Coudron.
Door: Mathijs van Zantvoort CE2C. Elke zaterdagavond 20:00 AVRO Nederland 3 Gerard Ekdom Hedendaagse Popmuziek Optredens Desmet studio.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Dancetour Breda 19 mei 2013.
JUSTIN BIEBER.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
volstrekt zich een nucleare ramp waarbij de gevolgen niet te overzien zijn. TSJERNOBIL 26 April 1986.
Gebruik grafische rekenmachine bij M&O via de TVM-solver
CHANTEL McGREGOR SUGAR BOY & THE SINNERS JAN DE BRUIJN & RALPH DE JONGH Gebouw T in Bergen op Zoom, uur Tickets: voorverkoop €12,50 op
Bewerking: Freddy Storm - 03/2010 voltrok zich een nucleaire ramp waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Op 26 April 1986.
22/11/ DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Jongeren en Muziek.
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
De grote Pontaix Pop Quiz. Ronde 1 In deze ronde krijgen de deelnemers ieder 2 vragen die elk 1 punt opleveren.
Kerstnachtdienst Waarom kerst? Voorganger:ds. A. Elverdink Muzikale medewerking:New Creation.
1-ste maand 14-de Pascha 15-de onge- zuurde broden eerste- lings- schoof 3-de maand weken- feest 7-de maand 1-ste bazuin- geschal 10-de verzoen- dag 15-de.
Buddy Holly – Rave On 1:49 Buddy Holly – Listen To Me 2:26 Buddy Holly – Because I Love You 2:40 Buddy Holly – Oh Boy ! 2:05 ProCorSoft
Mr Probz ’Nothing Really Matters”.
Leonardo da Vinci Door Tine.
Onze doelen en visie in beeld
De Vriendschap.
LARS SEGERS CKV 3KC. PROFIEL  Lars Segers   Breda.
LARS SEGERS CKV 3KC. PROFIEL  Lars Segers   Breda  Scala Breda 3KC.
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan? § 1.3
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
De zanger van de Britse popband Queen, Freddie Mercury, overlijdt op 24 november 1991 aan de gevolgen van AIDS. Freddie.
Tourist LeMC Muziekpresentatie van Seppe VB. Tourist LeMC Echte naam: Johannes Faes Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Antwerpse rapper Geboren in.
BEELDTAAL EN INFORMATIE HOOFDSTUK 3. OOK FILM IS EEN OPTISCHE ILLUSIE 3.1. DE DRANG NAAR BEWEGENDE BEELDEN.
De humor van ( ) Zijn echte naam is Samuel Clemens. Hij werd geboren in 1835 in Missouri en gestorven in 1910 na carrière als schrijver en humorist.
Wow ~Donald Duck ~ spreekbeurt.
Avicii.
Transcript van de presentatie:

Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha

Over Mr. Probz Heeft vroeger in de film Bolletje Blues gespeeld. Hij is eigenlijk altijd bezig geweest met muziek. Zo hield hij zich dagelijks bezig met Nederlandse teksten. In 2010 werd hij genomineerd voor BNN/ State Award voor ‘Beste Artiest’. Hij werd onder meer bekend door zijn nummers Drivin, Who Are You. Mr. Probz is echt bekend geworden door zijn nummer Waves en Nothing Really Matters.

De Doorbraak Op 16 september 2013 kwam zijn eerste soloalbum uit, getiteld The Treatment. In april 2014 bereikte Waves de eerste plaats van de Britse hitparade, in een remix van de Duitse dj Robin Schulz. Op 11 oktober 2014 steeg Nothing Really Matters naar de eerste plaats van de Mega Top 50. Mr.Probz is ook een keer neergeschoten. Dit gebeurde in augustus Hij is toen in zijn buik geschoten.

Single ‘Waves’ Zijn single Waves heeft een groot succes opgeleverd voor Mr. Probz. Met dit nummer is hij echt doorgebroken en heeft zo een grote naamsbekendheid opgeleverd. Zijn nummer is maar liefst 27 miljoen keer op YouTube bekeken. Ook heeft hij met deze single veel platina platen kunnen ontvangen.

Single ‘Nothing Really Matters’ Nothing Really Matters is zijn nieuwe single en is pas uit. Dit nummer heeft al meer dan 5 platina platen voor de artiest opgeleverd. Wederom is dit nummer een groot succes en stond weken lang op nummer 1 in Itunes. Tegenwoordig op nummer 2. Daarnaast is zijn nummer al meer als 4 miljoen keer bekeken op YouTube en dat in ongeveer 3 maanden tijd.