De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs."— Transcript van de presentatie:

1

2 Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs (1992), Pulp Fiction (1994), Jackie Brown (1997), het tweedelige Kill Bill (2003/2004), Death Proof (2007) en Inglourious Basterds (2009). Daarnaast heeft hij ook films geproduceerd, scenario's geschreven en als (film)acteur opgetreden. Hij won een Oscar voor het scenario van Pulp Fiction.

3 Aantal Film Trailers Pulp Fiction : Resevior Dogs : Jackie Brown : Death Proof : Inglourious Basterds : Kill Bill I : Kill Bill II :

4 Verschil met vroeger Vroeger was het qua special effects natuurlijk slechter. Een paar dingen die zul je zelf wel hebben opgemerkt : 1. Wanneer er een auto scene was zag je steeds een vast beeld door de ramen alsof de auto eigelijk niet eens reed. 2. Als er bijvoorbeeld iets werd opgeblazen dan zag je dat het niet echt was door dat ze toen gewoon nog niet de apperateur voor hadden om het zo echt mogelijk te laten lijken. 3. Wanneer ze een stunt uitvoerde kon je zien dat er niet dezelfde persoon achter het stuur zat dan wanneer je eerder in de auto een scene kreeg te zien. 4. Of als er een stunt werd gedaan dat mensen van een gebouw of weet ik veel wat af moesten springen dan zag je gewoon nog de touwen waar ze mee vast waren gemaakt. Maar tegewoordig is de techniek qua special effect zo ver voor uit gegaan dat je het verschil gewoon niet meer ziet met wat er nou gedaan is met een stunt man of met de echte acteur. Ze hebben er nu de apperateur voor om het zo echt mogelijk te laten lijken en dat lukt.

5 Zijn Stijl Quentin Tarantine heeft een stijl dat we noemen Nouvelle Violence van wege zeer gewelddadige scenes. De thema’s in de films gaan over de wereld die wij kennen als de onderwereld waar moorden en slachtingen alle daagse koek is. Hij is op 15 jarige leefdtijd uit school gestapt om in een videotheek te gaan werken, toen is hij met veel soorten genres in contact gekomen en hij is er nog steeds blij mee dat die dat heeft gedaan.

6 Komende Films Er is bekend dat er een nieuwe vervolg gemaakt word op “Kill Bill 2” de titel heeft hij tijdens een interview rond gescheuwt “The Bride will fight again” de zaal ontplofte toen. Maar het duurd nog even voordat die film er is omdat Quentin heeft gezegt dat Uma Thrauman eerst maar eens 10 jaar rust moet hebben omdat ze “Kill Bill I & II” in een keer hebben opgenomen. Hij zegt dat ze al genoeg heeft gevochten en dat ze maar eerst 10 jaar rust moet hebben voor dat ze weer in actie komt in de volgende film an “Kill Bill”. Er ging iets spectaculairs gebeuren waardoor Uma weer het samuraizwaart van de muur doet trekken.

7 Leraar : Mr. Van Steenwijk
Made by : Dirk Hogewind Klas : H4C Leraar : Mr. Van Steenwijk

8


Download ppt "Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs."

Verwante presentaties


Ads door Google