Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Advertisements

SABBAT NOVEMBER Zevende –Dags – Adventisten SABBAT SCHOOL Zevende –Dags – Adventisten SABBAT SCHOOL Het Hemelse Heiligdom “Gods woonplaats...”
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
05 Het Hemelse Heiligdom Gezegende Sabbath “Gods woonplaats...”
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
“ik breek mijn schuren af en bouw grotere, waar ik al mijn graan en goederen kan opslaan” Wat is hier eigenlijk mis mee?
Beelden storm.
Video clip scheermesjes fabrikant….
… en wat wil Jezus van jou?
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Zonde, de grootste vijand
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Gebed om zegen.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
VERBOND “opdat het u welga !”.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
HOEZO BIDDEN?.
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
Deel II verzoening.
Johannes 9. 1 En voorbijgaande zag Hij een man, die sedert zijn geboorte blind was. 2.
Groot geloof 1.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
Welkom in deze kerkdienst
CHRISTUS IS HET ALLESOMVATTEND GEHEIM VAN PAULUS’ BESTAAN
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Godsdienst.
Welkom.
Thema voor vanavond is:
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Je geld of je leven! Een preek over geld.
Job 38 :1 – 4 1 En de HEER antwoordde Job vanuit een storm. Hij zei: 2 Wie is het die mijn besluit bedekt onder woorden vol onverstand? 3.
Hartelijk welkom in deze dienst
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Leven zoals God het bedoelde?!
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Over hart en gedrag … - VYA 10 augustus
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
30 november 2014 Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Welkom in de samenkomst
Zondag 29 maart 2015 Welkom Voorganger: Mv. B. Woord Ouderling van dienst: Jenny Boersma Orgel: Anne Kroeze Lezing: Joh. 12:
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 3 okober 2015 Edson White werkte in het zuiden van Amerika, vlak na de afschaffing van de slavernij. Veel gekleurde.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Thema 4.
Liturgie voor de viering op zondag 21 februari 2016 Voorganger:ds. Marloes Meijer Organist: Peter de Rijke Wijkgemeente De Kern.
Lofprijzing en aanbidding -stilte- Zingen:Gezang 158 Votum en Zegengroet Zingen:Psalm 43: 3, 4 We lezen: Matteüs 25: 14 – 30 De preek gaat over: Matteüs.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 juli 2016 ‘Ach, hoe heeft het goud zijn glans verloren, het zuivere goud zijn kleur; het heilig gesteente ligt.
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende geld uit te sparen dat besteed kon worden voor de aankoop van het land en de bouw van de school. “Heer, dank u voor het voorrecht om te kunnen delen. Dank u dat door het delen van onze middelen er ook vandaag mooie dingen mogelijk zijn en nieuwe mensen voor u gewonnen kunnen worden.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 14 februari 2015 Leonard Hastings oogste zijn aardappels niet in 1844 omdat hij dacht dat Jezus terug zou komen. Toen dit niet gebeurde en hij zijn aardappels alsnog ging rooien, bleek het een prima oogst te zijn. Zijn liefde voor Jezus werd uiteindelijk een stille, maar zichtbare verkondiging. “Schepper van hemel en aarde, zegen alstublieft onze gaven en tienden. Mag het tot een krachtige verkondiging worden voor hen die uw gift van eeuwig leven nog niet kennen.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 21 februari 2015 Ellen White had de gewoonte om elk geldstuk dat zij kon sparen in een oude sok te stoppen. Toen er op zekere dag te weinig geld was om het kerkblad te drukken, bleek het benodigde bedrag exact in de sok te zitten. “Dank u Heer, dat we ons met u mogen verbinden in het afstaan van onze gaven. Maak deze gaven tot onderdeel van uw wonderbare werk.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 28 februari 2015 Richard Godsmark was een boer zonder geld. Hij verkocht echter zijn ossen ten behoeve van de drukkerij van de kerk. Wij kunnen iets van deze man leren, door niet alleen ons geld, maar ook ons hart aan Gods werk te verpanden. “Hemelse Vader, dank u voor het voorrecht om te kunnen geven. Help ons om niet alleen ons geld te geven, maar ook onszelf ten dienste van u te stellen.”