De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,"— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven, omdat hij zich wil houden aan wat hij uw voorouders onder ede heeft beloofd, zoals hij dat tot nu toe heeft gedaan” (Deut. 8:18). Wanneer wij geven, zijn we tot zegen van anderen en van onszelf. Laten wij tot zegen zijn vandaag.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 8 februari 2014 “God overlaadt ons met zijn zegeningen. Wij staan bij hem in het krijt voor het voedsel dat we eten, het water dat we drinken, de kleding die we dragen en de lucht die we ademen. Zonder zijn speciale voorzienigheid zou de lucht vol zitten met vergif en pestilentiën. Hij is een voortreffelijke weldoener en onderhouder” (E.G. White, Counsels on Stewardship, blz. 17) God heeft de blijmoedige gever lief.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 15 februari 2014 “Eer de Heer met al je rijkdom, met het beste van de oogst. Graan zal je voorraadschuren vullen, je kuipen lopen over van wijn” (Spr. 3:9 – 10). Ons geefgedrag kan het verschil maken voor iemand die op zoek is naar het rijk van God. Laten wij God eren voor zijn goedheid in de gaven die we vandaag doneren. Laat de zegeningen stromen.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 22 februari 2014 Wij kunnen onze talenten en onze gaven inzetten om Gods waarheid aan de mensen om ons heen kenbaar te maken. Christus gaf alles op om ons te redden. Door ons als partners van God op te stellen kunnen wij zijn zegeningen doorgeven aan anderen. Wanneer wij geven zoals God doet, worden we als hij in woord en daad. Wij zijn het beeld van God. Laten we dat ook uitstralen in ons geefgedrag.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,"

Verwante presentaties


Ads door Google