De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,"— Transcript van de presentatie:

1 Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,
Gezang 15 Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer, in eeuwigheid geprezen! U is de majesteit, de eer, hoog is uw roem gerezen: want al wat in de hemel woont en al wat leeft op aarde behoort aan U, die hoog gekroond het koningschap aanvaardde.

2 Zingen Vers 2 In majesteitelijke pracht beheerst Gij al uw werken,
Gezang 15 Vers 2 In majesteitelijke pracht beheerst Gij al uw werken, uw rechterhand heeft alle macht het zwakke te versterken; wij willen U nu en altijd lof, eer en dank bewijzen, uw hoge naam uw heerlijkheid om al uw daden prijzen.

3 Zingen Vers 3 Maar wat zou U van onze kant aan gaven zijn te geven?
Gezang 15 Vers 3 Maar wat zou U van onze kant aan gaven zijn te geven? Wij schenken U wat uit uw hand om eerder was gegeven, wijzelf zijn gast en vreemdeling; de dagen, de geslachten, een schaduw die weer verder ging, waarvan wij niets verwachten.

4 Zingen Vers 4 Wat Gij, o onze God en Heer, ons wilde toevertrouwen,
Gezang 15 Vers 4 Wat Gij, o onze God en Heer, ons wilde toevertrouwen, dat is van U – Gij krijgt het weer om U een huis te bouwen. O Heer die onze harten proeft, wij zijn oprecht genegen te geven wat uw dienst behoeft; wij geven van uw zegen.

5 Zingen Vers 5 O God van vader Abraham en God van al zijn zonen,
Gezang 15 Vers 5 O God van vader Abraham en God van al zijn zonen, wij bidden U: laat vuur en vlam, uw Geest onder ons wonen: dan zullen wij in eeuwigheid U dienen in uw woning en U volkomen toegewijd lofzingen – onze koning!

6 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,"

Verwante presentaties


Ads door Google