Robert Wadlow (1918-1940) http://groups.google.com/group/grapjes-cs Robert Wadlow, geboren op 22 februari 1918 in Alton, Illinois, Verenigde Staten, woog.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De bedenker van het Daltononderwijs
Advertisements

Een gewone timmerman….
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Is er leven na de dood?.
1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
50 Jarige Echtvereeniging Velp Nov 1906 Aalbert Blom (84) & Hermina Roordink (72)
30 maart 2014 Rotterdam 1. 2 Romeinen 4 17 (...) van die God Voor het aangezicht van die God, in wie hij geloofde, die de doden levend maakt en het niet.
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Rembrandt Rembrandt Dagelijks leven •Zondag naar Westerkerk •Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les geven.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
HOLLANDSE MAATJES.
Kerstmis.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Mijn familie..
Vraag 1 Het oude record van Wadoebi op de 100 meter was seconden. Hij verbetert zijn record met 4/100ste seconde. Wat is zijn nieuwe record?
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Ab Kan Restaurant beheerder.
De canon van moerdijk Venster Napoleon.
Godsdienst 1 1.
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Mijn Levens verhaal… By Friso Santen Friso Santen.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Marcus Marcus En toen Hij weder uit het gebied van Tyrus vertrokken was En Jezus ging vandaar en trok Zich terug naar de omgeving.
…..overrompeld door verdriet
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Begeleiding van een exceptioneel Transport op
Wie nodig je als eerste uit?
Sjakie en de chocoladefabriek
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Hij streepte dak weg Ze was mooier dan alle andere meisjes en was verloofd met de knappe Joringel.
Het was een mooie avond. Jorinde was in een nachtegaal veranderd die tuwiet, tuwiet zong.
Toen hoorde hij ze fluiten.. Die dieren slachtte, kookte en braadde ze dan.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Indien men de wereld vergelijkt met een dorp van 100 inwoners, rekening houdende met alle bestaande volkeren, dan zou dit dorp bestaan uit: - 57 Aziaten.
DE CLANDESTIENE ZWARTE CHIRURG
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Mijn museum Gemaakt door Xander.
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
Het verhaal van Pasen.
Evolutie of Schepping Bijbel
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
DE MAN IN DE KOFFIE Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK Vertaald uit.
13 december 2012, Bodegraven bijbelstudie nr. 1 Vanaf hoofdstuk 1:1.
1 Lucas En zie, twee van hen … = ? slechts één naam bekend = behoren niet tot “de elven”
1-ste maand 14-de Pascha 15-de onge- zuurde broden eerste- lings- schoof 3-de maand weken- feest 7-de maand 1-ste bazuin- geschal 10-de verzoen- dag 15-de.
DE SPIEGEL.
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
.. De regenboog; Noachs zonde Genesis 9 1Waar was de regenboog een teken van? Dat de aarde nooit meer helemaal zou overstromen. 2 Wat was de zonde van.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Transcript van de presentatie:

Robert Wadlow (1918-1940) http://groups.google.com/group/grapjes-cs Robert Wadlow, geboren op 22 februari 1918 in Alton, Illinois, Verenigde Staten, woog 4 kg bij de geboorte. Op de leeftijd van 6 maanden woog hij al 14 kg - UITZONDERLIJK! En toen hij 18 maanden oud was, woog hij al 28 kg. Zijn groei ging door en 8 jaar oud was hij 1m87 groot met een gewicht van 90 Kg. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Vertaald uit het Frans – Freddy Storm – 02/2009

Robert Wadlow http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Een uitzonderlijke groeitabel LEEFTIJD GROOTTE (cm) GEWICHT (kg) 8 jaar 187 90 10 198 100 14 224 140 16 240 166 17 248 180 18 254 177 22 268 223 22 (dood) 272 222 Dat dergelijke reuzen niet oud worden zal wel niemand verwonderen … http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Robert had voor zijn kledij 3 keer zoveel stof nodig als normaal. Hij droeg schoenen maat 70 (maat 37 in de VS). Elk paar schoenen, vanzelfsprekend op maat gemaakt, was zeer duur: 30 $, veel geld in die tijd. Toen hij 20 werd stelde een schoenfabriek (International Shoe Company) hem voor om voor hem schoenen te maken met als tegenprestatie een baan als vertegenwoordiger. Om het imago van de fabriek op te krikken moest Robert meer dan 800 mensen in 41 staten van de VS bezoeken. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Zijn vader moest zijn auto laten aanpassen zodat Robert zich kon neerzetten en min of meer comfortabel kon reizen met zijn lange, ingeplooide benen. In 1937 brak hij het wereldrecord met zijn lengte van meer dan 2m54, een record dat op naam stond van een in 1877 overleden Ier. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Foto’s van Robert Wadlow http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Hij kon gemakkelijk bij het bovenste van een verkeerslicht. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Een normale meter van 2 m volstond niet om zijn maat te nemen. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Met zijn broers en zusters. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Met zijn broers en zusters.

Op 12-jarige leeftijd in een scoutskamp was hij 2m17 groot. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Robert, 14 jaar oud en 2m24 groot, met zijn vriend L.A. Winship (21 jaar en 1,75 m). Hij zou daarna nog een halve meter groeien. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS 17 jaar oud, met een van zijn broers. Hier was hij nog 28 cm kleiner dan zijn uiteindelijke grootte. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Gezeten naast zijn oma. Let op de grootte van zijn handen. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Toen hij zijn diploma secundaire studies behaalde. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Tijdens een radio-interview. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Met twee leraars van zijn school. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Het telefoonnummer van een meisje krijgen leek niet moeilijk. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Deze foto werd genomen kort voor zijn dood. Hij had uiteindelijk de grootte van 2m72 bereikt. Naast hem staat zijn vader, 1m85 groot. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Kort voor zijn overlijden. Sommige van zijn publieke verschijningen trokken meer volk dan Chavez ... http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

In gesprek met zijn vader. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS In gesprek met zijn vader.

Met mensen uit zijn dorp. http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Zijn graf in zijn geboortedorp is op maat: het is de hoogste grafzerk op het kerkhof ... http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Dit standbeeld van R. Wadlow werd in 1985 geplaatst aan de College Avenue in Alton, Illinois (VS). http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Misschien staat hij ook wel ergens in een MADAME TUSSAUDS ? Wie Robert Wadlow wil uitgebeeld zien moet naar het RARITEITENMUSEUM in SAN MARINO (Italië) !!! Misschien staat hij ook wel ergens in een MADAME TUSSAUDS ? http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS

Tot ziens ! http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS Groetjes van Chris http://groups.google.com/group/grapjes-cs grapjes CS