Zet de telefoon aan en voer je pincode in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Een introductie van De nieuwe website
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Presentatie Cees Schipper - GHkh Koen van Kampen - GHBT Workshop beheer eigen pagina.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Net.Console Gebruikers handleiding.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
WebHIS Call Manager 3.5.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Databanken in de PXL-Bibliotheek
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
?.
Magister voor ouders.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Klassikale opleiding 01/03/2016
Recht op leerlingenvervoer:
Windows 10 Creators Update
Snelcursus digitaal tafelen
Digitaal wedstrijd formulier
Instructie om een afspraken te plannen
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Spotonmedics
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
FC Oppuurs e-Kickoff Oppuurs, 2014
Deelnemerstraining Hogeschool Utrecht
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Handleiding Prodas-app
Wat is het Office Pakket?
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Zet de telefoon aan en voer je pincode in. 1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pincode in. Als dit scherm verschijnt, klik dan vervolgens op het Boordcomputer Icoon. 1.2 Starten In het scherm dat vervolgens verschijnt, klik op het start icoon. 2.1 Inloggen Log in door met uw vinger in het vakje naam te tikken. Handleiding LoGiApp

Herhaal deze activiteit voor het voertuig Voer uw kilometer stand in 2.2 Inloggen In de lijst die nu verschijnt, kiest uw naam door er op te klikken of klik aan de rechterkant de eerste letter van uw achternaam aan en selecteer dan uw naam uit de lijst. Eventueel wordt u nog gevraagd om een wachtwoord in te toetsen. 2.3 Inloggen Herhaal deze activiteit voor het voertuig Voer uw kilometer stand in NB: Dit is verplicht, als u dit niet doet, kunt u niet inloggen en zal het vakje rood kleuren. Bevestig uw inlog door op het groene vinkje te klikken. 2.4 Inloggen - Rit selectie In dit scherm kiest u nu voor het kleine vakje links onderin en vervolgens drukt u op het vinkje. Indien u geen planningsoptie heeft, zal deze stap niet voor u van toepassing zijn. Handleiding LoGiApp

U kiest de activiteit door op het bijbehorende icoon te klikken. 3. Activiteiten ingeven Als alles goed, komt u uiteindelijk in het activiteitenscherm terecht. Dit kan een andere layout hebben als hiernaast. Vanuit dit scherm kunt u alle functies van de boordcomputer app bedienen. U kiest de activiteit door op het bijbehorende icoon te klikken. LET OP: RIJDEN WORDT AUTOMATISCH GEREGISTREERD, DUS HIERVOOR IS GEEN ICOON. ALS U STOPT, MOET U BINNEN DRIE MINUTEN AANGEVEN WAT U GAAT DOEN. DOET U DIT NIET DAN WORDT DE TIJD WEGGESCHREVEN ALS ONVERANTWOORD. ALS U BIJ EEN STOP VERGEET IETS IN TE GEVEN, GAAT DE APPLICATIE NA EEN TIJD PIEPEN. OOK ALS U WEGRIJDT ZONDER EEN STOP AF TE WERKEN, GAAT DE BOORDCOMPUTER PIEPEN. Hiermee geeft u aan dat u gaat laden of lossen. Hiermee geeft u aan dat u in de file staat. Hiermee geeft u aan dat u gaat rusten. Achter deze knop staan diverse minder vaak voorkomende activiteiten. Hiermee geeft u aan dat u gaat aan-, af- of omkoppelen. Handleiding LoGiApp

Als u op laden/lossen klikt verschijnt, het volgende scherm Op het volgende scherm geeft u aan of u gaat laden of lossen, door op de bijbehorende keuze klikken en vervolgens op het groene vinkje om deze keuze te bevestigen. Daarna verschijnt het volgende scherm. Dit blijft zolang u staat te laden/lossen zichtbaar. Als u klaar bent drukt u voor u wegrijdt op einde activiteit. Handleiding LoGiApp

Als u gaat rusten klikt u op de bijbehorende icoon en verschijnt het volgende scherm. Zolang u rust, blijft dit scherm zichtbaar. Voor u wegrijdt klikt u op einde activiteit. Als u u de file inrijdt, klikt u op het bijbehorende icoon en verschijnt het volgende scherm. Dit scherm blijft zichtbaar zolang u in de file staat. Als u weg door kunt rijden verdwijnt het vanzelf Handleiding LoGiApp

Hier geeft u aan welke trailer u heeft aan- of afgekoppeld. Als u gaat een trailer/ahw gaat aan- af of omkoppelen, klikt u op dit icoon. In het vervolgscherm geeft u aan wat u gaat doen door op de bijbehorende activiteit te drukken en vervolgens op het groene vinkje. Hierna zal Bezig met activiteit scherm verschijnen. Als u klaar bent met de activiteit drukt u op einde en het volgende scherm wordt automatisch getoond. Hier geeft u aan welke trailer u heeft aan- of afgekoppeld. Tevens kunt u aangeven of er een pompwagen aanwezig was of dat u schade heeft geconstateerd. Deze optie is echter wel afhankelijk van de instellingen. Als u klaar bent, klikt u op het groene vinkje. Indien u een vinkje bij schade heeft gezet, kunt u in het tekstvak bijzonderheden invoeren. Als u klaar bent, sluit u af met het vinkje. Handleiding LoGiApp

Hiermee geeft u aan dat u een nacht/dag moet overstaan. Als u voor overige kiest, kunt allerlei minder vaak voorkomende activiteiten verantwoorden. De werkwijze bij al deze activiteiten is overeenkomstig de hierboven omschreven acties en wijst zich vanzelf. Hiermee geeft u aan dat u uw voertuig aan het controleren bent (bv banden/lichten/etc). Hiermee geeft u aan dat u een nacht/dag moet overstaan. Met deze optie geeft u aan dat u moet wachten. Hiermee geeft u aan dat u gaat tanken. Met deze optie kunt u alle overige acties verantwoorden. Handleiding LoGiApp

In deze lijst staan alle nummers met wie u gebeld heeft. TELEFOON Functie In deze lijst staan alle voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Door op de android menu toets te drukken kunt u ook uw sim contacten hieraan toevoegen. NB: Android toets zit vrijwel altijd links onder op toestel (onder het scherm) In deze lijst staan alle nummers met wie u gebeld heeft. Door op de android menu toets te klikken, kunt u deze verwijderen. NB: Android toets zit vrijwel altijd links onder op toestel (onder het scherm) Deze optie geeft u de mogelijkheid vrij te bellen, indien dit vrijgegeven is. Handleiding LoGiApp

Deze optie opent het berichtencentrum Als er een bericht binnenkomt, kunt u het bericht openen door op het vinkje te drukken. Als u vanuit het berichtencentrum een bericht wilt versturen doet u dit door op de Android menu toets te drukken en nieuw bericht te selecteren. NB: Android toets zit vrijwel altijd links onder op toestel (onder het scherm) Hiermee opent u de navigatie. De volledige handleiding kunt u downloaden op www.sygic.nl of is op aanvraag beschikbaar bij LogiVisi. Handleiding LoGiApp