De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?"— Transcript van de presentatie:

1 Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?

2 McAfee Mobile Security helpt de gebruiker om zijn persoonlijke leven veilig te houden tegen virussen en van vele andere onbekende bedreigingen. Deze applicatie maakt een backup van alle gegevens, beveiligt uw telefoon om door iemand te openen en ook de locatie op te sporen, als u uw mobiele telefoon verliest. Meer dan 150 miljoen mensen gebruiken dit programma voor veiligheidsdoeleinden. Het heeft ook een kenmerk van het activeren van een alarm wanneer het verloren gaat, dat werkt op het moment van stilstand. Als u het wilt downloaden op uw iPhone, volgt u onderstaande instructies om te installeren:

3 Stap 1. Tik op de startpagina op het scherm op Mijn account.
Schakel de telefoon aan en sluit het aan op internet om home.mcafee.com Bezoeken. Tik op de startpagina op het scherm op Mijn account. Ga naar Inloggen om in te loggen op uw account.

4 Als een gebruiker al een Mcafee gebruikers ID heeft:
Geef het adres in het gegeven vak. Geef uw beschermde wachtwoord zorgvuldig. Trek tenslotte op Aanmelden om de account in te voeren.

5 Als een gebruiker geen Mcafee account heeft:
Tik nu op de blauwe knop aanmelden om een ​​nieuw account aan te maken. Geef alle benodigde details in de vereiste velden, zoals, voornaam, achternaam, adres en natuurlijk een beschermd wachtwoord. Klik op Lees ons privacybeleid en ga door het, op dezelfde manier, klik op Mcafee End User License Agreement en klik na het lezen op I Agree.

6 Nu, Log in op uw account en tik op Mijn account.
Selecteer Downloaden en tik op Krijgen en installeer vervolgens. Meld u aan bij de App store als u hierom wordt gevraagd. Nu, Log in op uw account en tik op Mijn account. Tik op het abonnementstype dat u wilt installeren

7 1. 2. 3. 4. 5. Stap 2. Open McAfee Mobile Security
Tik op de licentieovereenkomst en Privacy Notice om de overeenkomst te lezen. Wacht tot de app wordt geactiveerd. Log in op het account met de juiste details. Tik op Ik accepteer en tenslotte tik op Volgende. 2.

8 Dat is alles met de procedure. Nu kunt u uw telefoon veilig gebruiken
Dat is alles met de procedure. Nu kunt u uw telefoon veilig gebruiken. Bescherm foto's, applicaties, video's en berichten met behulp van deze applicatie. En als u problemen ondervindt om deze app te gebruiken, contacteer Mcafee Klantenservice Nummer Nederland   om de beste oplossing te krijgen voor uw vragen. Het supportteam is altijd klaar om de klant in nood te helpen. Dus, aarzel niet om ze te bellen als het bellen zal uw kostbare tijd behouden en u kunt binnen een tijd een oplossing krijgen.

9 Originele bron

10 Voor meer informatie, bezoek onze officiële website

11 Gerelateerde zoekwoorden
Hoe kan ik McAfee Mobile Security installeren op mijn iPhone? Wat is het juiste formaat om McAfee Mobile Security voor iphone te downloaden? Is McAfee Mobile Security beschikbaar voor Apple-telefoons?

12 Heb een fabelachtige dag !!!
Dank je Heb een fabelachtige dag !!!


Download ppt "Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?"

Verwante presentaties


Ads door Google