Feest van Genade Pasen 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Woord van Leven Januari 2008.
Advertisements

DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest.
Christelijke Boektiek de Vries te Drachten
Week 7 > weer thuis weer thuis 7.  zingen  bidden  terugblik: feest van genade  vooruitblik  groepjes week 7 > weer thuis.
Kennis maken met: Levend Woord Gemeente Franeker
Christengemeenschap De Goede Herder
Aandacht voor elkaar. Aandacht voor elkaar Aandacht voor elkaar Bidden voor elkaar.
Gebed voor het AK XXII.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Vooral de liefde Gemeenteproject Vooral de liefde.
Een heilig leven leiden betekent:
Gemeenteopbouw door werken met gemeenthema’s Hans Burger
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Welkom in deze kerkdienst
. . veertigdagentijd   2  3  4   5  6  'Jezus ontmoeten' . .
Welkom in deze kerkdienst
Geloven en nu….
Godsdienst 1.
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Zondag 52 Geestelijke strijd. Efeziërs 6 Openbaring 12 1 Petrus 5 Zondag 52.
Themadiensten ‘Ik geloof’
In de leerschool van het gebed
Week 5 > God: connecting people God: connecting people 5.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Start zondag Vanaf volgend jaar zal elke eerste zondag van september een start zondagdienst gehouden worden. Na alle vakanties weer in saamhorige eenheid.
Welkom op TOV!.
40 dagen op ontdekkingsreis aanbieding: groepsreis: met elkaar op ontdekkingsreis naar het doel wat God met mij heeft lengte van de reis: 40 dagen.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © FEL Publications / Universal Songs 1/5 DOOR DE HEILIGE GEEST - 8 (Muziek: Peter Scholtes, Ned.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Leven zoals past bij God
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Welkom in deze kerkdienst
Feest van Genade Feest van Genade Vergadering kernteam 7 Januari 2015.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Zondagavond 8 maart 2015.
Vijfde zondag van de 40dagentijd Zondag 22 maart 2015 Judica ‘doe mij recht’ Jeremia 31: De dag zal komen – spreekt de HEER – ik sluit een nieuw.
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Jezus leert ons: Bidden vindt plaats in de intimiteit van je relatie met God.
Meedoen in Gods werk wereldwijd GZB TFC-avond 12 november 2015.
Welkom in deze kerkdienst
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 2 onze traditie en onze missie.
Met een bewogen hart aan de slag!. Romeinen brief handleiding voor zendeling 1.Met passie voor de boodschap (1:16) 2.Met visie voor de wereld (15:20)
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Zondag 23 februari thema: ‘I Believe in Miracles’ - Handelingen 12.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
We lezen: Matteüs 27: De preek gaat over: Matteüs 27: Voorlezer: Gretine Post Voorganger: Ds. P. Schelling emeritus predikant Alle liederen.
Les 11 voor 12 maart In de Grote Strijd vocht Petrus een persoonlijk gevecht uit, daarom kan hij ons leren hoe om te gaan met de dagelijkse strijd.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
En nu de wereld in! Jezus’ laatste woorden in Matteüs.
Transformatie van denken
Gemeenteproject ‘Samen één’
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Over herverdeling van de gemeente in huiskringen
Welkom in deze kerkdienst
God's Familie... How to Live? Love, Grace! Have FUN!
9 – Is er maar één waarheid?
Hoe wordt er over jou gepraat. En over ons als kerk
Welkom in deze kerkdienst
Bidden om dat waar je naar verlangt; danken voor dat wat je ontvangt: om 1 kracht; 2 geloof; 3 liefde; 4 kennis; 5 volheid Mysterie Daarom buig ik mijn.
Welkom in deze kerkdienst
de brief aan de Romeinen
Welkom in deze kerkdienst
Prediking zondag 16 september 2018
Wat verwacht jij van God?
Wantrouwen, onvrede En in de kerk
Transcript van de presentatie:

Feest van Genade Pasen 2015

Aanleiding Kringleidersvergadering Geestelijke-groei-campagne “Wij verlangen ernaar dat iedereen (opnieuw) bepaald wordt bij Gods liefde, heiligheid, genade, vergeving, en doel met ons leven.”

Waarom het “Feest van Genade”? (1) Verdieping van het geloof (Opnieuw) Kennismaken met het geloof Éénheid van de Gemeente verdiepen Missionair Gemeente zijn

Waarom het “Feest van Genade”? (2) Jezus en Zijn volbrachte werk beter leren kennen en begrijpen. De kracht van de Heilige Geest en Zijn genadegaven (meer) leren ervaren. God de Vader alle eer brengen met ons leven en in onze Gemeente.

Wat gaan we dan doen? (1) Gemeenteproject van 40 dagen Zes themazondagen Stille tijd thuis Wekelijkse groeigroepen Kinderprogramma Jongerenprogramma

Wat gaan we dan doen? (2) Gemeenteproject van 40 dagen Zes wekelijkse thema’s: Week 1: Hartstocht voor God Week 2: Zonde, de grootste vijand Week 3: Het feest van genade Week 4: Met heiliging de wereld in Week 5: Verbondenheid: om de ziel van de ander Week 6: De missionaire kerk

Hoe gaan we dat organiseren? (1) Géén georganiseerde reis! Wél een gezamenlijke trektocht!

Hoe gaan we dat organiseren? (2) Opzetten van een kernteam Vertegenwoordigers van diverse takken van arbeid Niet teveel vergaderen Wél nadruk op eigen initiatief Wél veel gebed en grote verwachtingen van God

Planning Nu eerst toeleven en -werken naar kerst. Werk / denk / bid mee voor de Kerstmaaltijd en de Kerstdienst Eerste vergadering kernteam FvG: woensdag 7 januari, 20.00 uur 40 dagen Feest van Genade: Zondag 22 februari t/m zondag 29 maart 29 maart is de laatste zondag vóór het Paasweekend

Ora et Labora (1) Bid & Werk! Bid voor jezelf, de Gemeente en dit Gemeenteproject. Geen onderhoudsgebeden. Maar frontlijngebeden! Smeken om de genade dat zonden beleden worden en mensen zich verootmoedigen! Een hartstochtelijk verlangen naar bloei van de kerk en het bereiken van buitenstaanders! Een diep verlangen om God te kennen, Hem te ontmoeten en een glimp op te vangen van Zijn Glorie!

Ora et Labora (2) Bid & Werk! Groepjes van minimaal 3 personen. Het liefst mensen die dezelfde bediening hebben. (kringenwerk, raadswerk, zondagschool, etc.) Vul het formulier in, praat erover, help elkaar. Bid voor jezelf, de Gemeente en dit Gemeenteproject. Geen onderhoudsgebeden Maar frontlijngebeden!