De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest."— Transcript van de presentatie:

1 DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest

2 Welkom en mededelingen Uitleg nieuw GGG boekje en gebedsbriefje

3 Gesprek met Groeigroep-leiders over: hoe ervaar je de werking van de Heilige Geest? In moeilijke tijden: kracht om door te gaan vol zijn van de Geest: blijdschap, juichen, maar ook zoeken. In de put of ondanks ziekte de kracht krijgen om toch door te gaan Op het juiste moment de goede woorden krijgen om geloof te delen, te getuigen of te troosten. Niet in eigen kracht, maar met de bijbel als reisgids. Graag meepraten over dit onderwerp? meld u aan bij één van deze gespreksleiders.

4 Zingen en bidden: Heilige Geest van God, vul opnieuw mijn hart. Heilige Geest van God, vul opnieuw mijn hart. Vul mij opnieuw, vul mij opnieuw. Heilige Geest, vul opnieuw mijn hart.

5 Uitleg over de werking van de Heilige Geest aan de kinderen Zit er geen batterij in een zaklantaarn dan heeft ie geen kracht en doet het niet. Zoals de batterij in de zaklamp, zo wil de Heilige Geest in ons werken. Laten wij deze toe in ons hart, dan krijgen wij de kracht om ons licht te laten schijnen en te leven zoals Jezus dat deed.

6 Schriftlezing en overdenking “Leven door de Geest” Galaten 5: 16-26

7 De gebedsbriefjes worden ingeleverd en de kinderen komen in optocht terug en zingen: Door de kracht, door de kracht van de Heilige Geest Door de kracht, door de kracht van de God die geneest Die er is, die zal zijn en die is geweest Vieren we feest met elkaar Wij zingen: Halleluja en prijzen de Heer 3x Hij is het waard!

8 we herdenken: Dieuweke Groendijk – Dam (Didy) 21 december 1921 - 10 september 2013 “Abba Vader, U alleen, U behoor ik toe” In het gebed worden alle ingeleverde gebedsbriefjes gebeden.

9 De kinderen uit de créche…… De talenten worden al jong beoefend

10 ……komen ook in de kerk

11 Vrede van God, de vrede van God, De vrede van God zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God De vrede van God zij met jou. In Jezus’ Naam, in Jezus’ Naam In Jezus’ Naam geef ik jou Vrede van Hem, vrede van God De Vrede van God zij met jou. Heilige Geest, de heilige Geest De heilige Geest zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, De vrede van God zij met jou

12 Napraten en koffiedrinken


Download ppt "DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest."

Verwante presentaties


Ads door Google