En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket.
Water, schapen en vrouwen
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Het Trouwfeest.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
September 2013 Woord van Leven “We moeten niet liefhebben met de mond, met woorden, maar waarachtig, met daden.” 1 Johannes 3,18.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Strelingen van het Leven.
Antwoord op vraag SOPO1-4
You’re own style.
Samenvatting Learning Circle
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Terugblik op de Toermalijn
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Wolvecamp tentoonstelling
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Interpreteren van data
Annie The Musical.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Voor Aranka... Van Aart.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
Sportklassen Sportklassen was suuuuper leuk. We gingen met de auto’s naar sporthal runkst. En elke dag maakten we plezier!!!! Kijk zelf maar!!!!
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
DE KNIPOOG over.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Schoolproject in beeld
Modeshow bloemschikken
Wij hebben een hart voor iedereen
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
BENNY JULIANE EN TESSA De poppen van 5c. UITLEG OVER MEZELF  Ik ben Benny→  Ik ben 10 jaar  Ik zit in 5c  Deze PowerPoint gaat over Benny Juliane.
Gibby.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
De Vriendschap.
Minecraft het spel MINECRAFT.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Red de verlorenen! Lucas 10,30-37 "Een man reisde van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg werd hij door rovers overvallen. Zij rukten hem de kleren van het.
Onze mooie, ronde school staat aan de Leeuwenlaan.
Transcript van de presentatie:

En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan en een catwalk gedaan. We mochten kleren uitzoeken die wij mooi vonden en op de catwalk stappen. Kijk maar naar de foto’s en toneeltjes.

Toneeltje

Coole gasten!

Haren knippen!

En dan nu de foto’s van de catwalk!

En dit is Sarah

Glitter Kiki

Ikke

Casey

Egzon

Ikke

KIKI

Yasmina

En Audrey

En een paar creatieve foto’s

Dat was suuuuuuuuuuper leuk! Maar nu zijn we aangekomen aan …….. ROOSJES NAAIGROEPJE!!!! Roosje is een goede vriendin van meester Rik. Zij hielp ons altijd met allerlei kerststukjes paasstukjes enz. En ze heeft eens voorgesteld voor de meisjes om een rokje te naaien. En alle meisjes wouden dat. En nu komen de foto’s van het naaiwerk en de prachtige modeshow!!!!

Ik zal nu de foto’s laten zien van het naaiwerk!

Onze paspop Helena

Goed kijken is de boodschap!

Nahla die gek doet

Ik ben zilverkapje

Naaien, naaien en nog eens naaien Naaien, naaien en nog eens naaien

Smile Caseytje

En de resultaat van een mooi rokje

En nog 2 mooie rokjes

En nu de foto’s van de modeshow!

Kiki en Audrey

Ik en Nahla

Casey en Angie

Ik en Kiki

Meneer Nahla en mevrouw Casey!!! hahaha

Kiki en Casey

Kiki en Nahla!!! OMG

Nyah en Lisa

Sarah Birabwa

En dan nu de modeshow

Hoho naaien is echt heel leuk! Maar nu zijn we gekomen bij……… Febe de kleindochter van de meester die op bezoek kwam!!!!! Iedereen kon niet wachten om Febe te zien. Ze kwam samen met Melissa de dochter van de meester en Irene de vrouw van de meester Audrey en ik gaven haar een kleine knuffel!!!

Hier een paar foto’s

Hoe lief!!!

Iedereen was zo blij

Oooooohhhh !!!

Febe was echt zoo lief!!! Hoooo weeral een avontuur die gedaan is!!!!  Zeg !!! Maar nu is het voetbal tijd!!!!! De voetbalcompetitie!!!! Ik zal alles niet te lang vertellen. Ok. Voetbalcompetitie was aleen op de school. En alle 5des en alle 6des deden er aan mee. Elke 5de en 6de ging ooit wel eens tegen elkaar spelen. Ik zal de rooster laten zien met de punten er op!