Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Opvoeding.
De Slippertjes.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Hoofdstuk 2 de tijd van jagers en boeren
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Luna.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
IKL project door: Kiki Pappers
Palazzo Venezia Door: Wendy, Melissa, Hilke en Jens.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Terugblik op de Toermalijn
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
JUNIOR Mijn vriend.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
pluskrant PLUSKLAS OMMEN Het is hier heel gezellig en leuk.
Sportklassen Sportklassen was suuuuper leuk. We gingen met de auto’s naar sporthal runkst. En elke dag maakten we plezier!!!! Kijk zelf maar!!!!
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
De reis Om 6 uur vertrokken we met de bus naar Parijs. Het was zo’n 6 uur reiden met de bus voordat we in Parijs aankwamen. Toen de bus geparkeerd was.
Schoolproject in beeld
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Voorkant.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Zondag 29 maart 2015 Welkom Voorganger: Mv. B. Woord Ouderling van dienst: Jenny Boersma Orgel: Anne Kroeze Lezing: Joh. 12:
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Naam: Florian van Rijsbergen Groep: 8 Reis Noorwegen 27 mei-31mei 2015
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
Transcript van de presentatie:

Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen tussen 2 onderwerpen : een huis voor altijd of Ten aanval

Dit was ten aanval (filmpje)

Uzelf goed beschermen!(filmpje2)

Allemaal goed getraint!

AAAAAAAHHH!!!

Goede leger!!!

En lachen naar het vogeltje!

En dit een huis voor altijd (filmpje)

Interessant!!!! Interessant!!!!

MOOOIII!!!!!

En dan voorlezen!

Mooi gedaan!!! Mooi gedaan!!!

En op het laatst nog een aandenking aan Tongeren!

En de laatste aandenking!

HOOOOOO waarom is dat zo snel voorbij!!! Dat was echt suuper leuk! Maar nu zijn we aangekomen aan een ander avontuur en dat is…… De verjaardag van meester Rik, Benny en Juliane!!! Dat was suuuuper leuk!!! Kijk maar!!

We mochten iets doen zoals: Een dansje of een liedje zingen voor de meester wat wij ook hebben gedaan. We mochten ook een spelletje spelen en ook nog eens een verrassing van de meester en dat was …… Overheerlijke wafels!!!

Dit zijn de groepje die heeft gedanst (filmpje)

En deze meisjes hebben gezongen

En spelletjes spelen natuurlijk

En dit

En tekeningen voor de meester

En een prachtig versierd bord

En dit waren de kaartjes voor de meester

HHOOOOOOO zo leuk was dat!!! Maar dat moeten we nu achter de rug laten en nu gaat het over…. DE FILIPPIJNENATELIER!!!!!

Wat we deden! We kregen dan een boekje die heet de kasama. En we hadden geleerd over de Fillipijnen. En om ons project af t emaken zijn we naar Bokrijk geweest om…… zelf eens proberen te leven als de echte Filippino’s en, Filippina’s!!!!!

We deden elke morgen de traditionele vlaggengroet.

Bezig in onze kasama!

En dan zelf leven als de fillipijners. We gingen toen met de auto’s naar bokrijk. Daar gingen we zogezegd naar de luchthaven. En zijn we van zaventem naar Manilla gevlogen. De reis duurde ongeveer 12 uur. En we waren er.

Voordat we naar binnen kwamen…. Voordat we naar binnen kwamen kreeg iedereen een nummer. Die nummers betekende bij welke groep je zit. Als je een nummer van 1-8 had was je bij de vissers. Had je van 9-12 was je boer. En van was je een stedeling. En ik had nummer 16. Dus een stedeling. Ik was suuper blij!

Dit zijn de boeren

Dit zijn de vissers

De stedelingen

En toen…… Kregen we elk een andere naam ik was Amanda. En we kregen een gids mee. Zij laat ons ons stadje zien en verdeelde de taken. Ik had een hotel, en daar konden ze kleren verhuren. En ik had ook een nagelstudio.

Dit is de hotel

Dit was een klein winkeltje op straat.

Een karaoke-bar

Een sapjestent

En er gebeurde…. Er gebeurde van alles in de stad. Maar toen was het opeens suuuper druk. Een lange rij bij mijn nagelstudio en verkleed huur. Iedereen wou mooi zijn voor de fiësta.

Die heeft casey georganiseerd En ook iets lekkers gegeten en dat was …… HALO HALO

En de fiësta afsluiten met de tiniklingdans kijk maar!!! Tiniklingdans vanaf minuut 6.45