De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeeklas Kim en Aurélie..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeeklas Kim en Aurélie.."— Transcript van de presentatie:

1 zeeklas Kim en Aurélie.

2 De eerste dag. Eindelijk we zijn in duin en zee.
De trein reis was heel vermoeiend. Maar toen we in duin en zee waren was iedereen heel blij. We waren daarna direct naar sealife geweest! We hebben daar mooie zeedieren gezien. Toen we terug waren gingen we lekker eten. En toen was het eindelijk zo ver DE MYSTERIEUZE AVOND! Juf Annick was verkleed als een visser, en juffrouw Veronique was verkleed als een piraat, juf Heidi was verkleed als De Lange Nelle. DAARNA LICHT UIT EN MONDJES TOE!!!!!! SLAAPWEL!

3 2de dag We moesten om 8u opstaan. Daarna hadden we lekker ontbeten.
Toen kregen we een fijne activiteit i.s.m. Horizon Educatief. Na die activiteit gingen we lekker eten. Na het eten hadden we strandactiviteiten *Strandjutten *Strandspelletjes *Vrij spelen. Joepie zwemmen in zeezout. Mmm we hadden honger gelukkig gingen we ons avondeten eten. Daarna hadden we een rustige avond: Spelletjes tv kijken en douchen…. Mondjes dicht en lichtjes uit SLAAPWEL !!

4 De 3de dag We moesten om 6:15u opstaan pff zo vroeg!
Om 7u al naar de vismijn het stonk er verschrikkelijk. Toen hadden eindelijk ontbeten. Daarna spijtig genoeg de koffers maken, en de kamers leeg maken. En om 13u lekker soep eten!! Toen een leuk bezoekje aan Earth Explorer Om 17:20u hadden we ons verzameld aan het station van Oostende. Van afsluit hadden we daar een groepsfoto gemaakt. Om 17:43u vertrok de trein van Oostende. Na de 3 uren waren we eindelijk in het station van Genk!

5 Wij vonden het leukst! EARTH EXPLORER !!
Het ging allemaal rond : Water, Vuur, Aarde en lucht We waren in een raket geweest, en in de bootjes, en een aardbeving Je kon ook een tsunami maken we gingen ook in een schuilkelder. Dat vonden wij het LEUKST !!!

6 De herinneringen De juffen in een grappig pakje! en Earth explorer
En sealife Fijn schelpen rapen

7 gedichtje! aan zee Wij zijn aan zee geweest. Het was zo een feest!
Schelpen rapen, zwemmen, spelen dit was het leukste wat ons was bijgebleven. Spijtig genoeg stopt dat een keertje onze mama en papa missen we wel een beetje!


Download ppt "Zeeklas Kim en Aurélie.."

Verwante presentaties


Ads door Google