Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Gemaakt door Odessa koorevaar
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Gemaakt door Mike van Doorn
Voor die jongeren die denken alles te weten…
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
Verdienmodel Hrieps festival
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Wat is Dutch design week
Muziek Project; Klaplong
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Paragraaf 1: Frankrijk in de 18e eeuw
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Presentatie studiecoaching
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.

De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude.
Lees de volgende dia’s aandachtig !
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Pim Glenn Leonie Babette Jenell
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Van Engel, Minke en Helen
Transcript van de presentatie:

Sneeuwbal Festival

Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek

Publiek Het publiek bestond vrijwel alleen maar uit jongeren. De gemiddelde leeftijd lag denk ik tussen de 18 en 25 jaar. Dit had ik eigenlijk ook wel verwacht aangezien het een jongerenfestival is. De muziek die er werd gedraaid was vooral techno en top40 en is dus gericht op jongeren. Daarom komen jongeren ook op dit festival af.

Ervaring Mijn ervaringen van dit festival was dat ik het een goed opgezet festival vond.Echter begrijp ik de naam nog niet helemaal aangezien het ‘Sneeuwbal’ heet, maar er was geen sneeuw te bekennen. Er was wel gedacht een winterse activiteiten zoals een kampvuur, een verwarmde tent, kachels en natuurlijk warme chocomel. Ook was er een ijsbaan te vinden. Daarnaast waren er twee partytenten, één in de vorm van een iglo. Ik vond het een erg geslaagd festival en denk er ook zeker aan om volgend jaar weer te gaan.