Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Beelden storm.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Hoofdstuk 4 De middeleeuwen 1
Anne-Frank.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Club Eclipse Hotel W Barcelona
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Dit digitale prentenboek staat op
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
Dancetour Breda 19 mei 2013.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Presentatie studiecoaching
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Een greep uit mijn jeugd herinneringen
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Het jungle feest.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
De tocht van mijn leven!!! Geschreven door Scrotum. Mijn leven kwam pas op zondag 7 april tot leven, eerst leefde ik helemaal alleen op een dode boomstam.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Beachvolley 2000 Even oude koeien uit de gracht halen.
Seminarie Software Open Bestandsformaten Open Versus Gesloten Software.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Recensie Zo moet het! Dat zei Frank Sanders na afloop van de première van Shrek. De directeur van een academie.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
De aardappel.
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Transcript van de presentatie:

Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder Diepzinnig Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder

Inleiding Diepzinning in club Air is een evenement met verschillende Deep House DJ’s. Verschillende DJ’s uit Europa kwamen hierheen om hun publiek te vermaken. Club Air is gelegen in Amsterdam.

Verwachting Dit muziek genre trekt over het algemeen een beperkt aantal publiek aan. Drugs gebruik tijdens deze feestjes is niks nieuws. Daarom verwachtte we ook niet dat bij dit feest anders zou zijn. Club Air is een staat goed bekend in Amsterdam dus de verwachting van licht shows en service ligt hoog. Ook zou club Air een extreem goed geluidssysteem hebben.

Ervaring De verwachting is bijna helemaal uitgekomen. Het publiek was heel ‘relaxt’ en de sfeer was uitstekend. De service daarintegen was minder. Bij binnenkomst werd je hardhandig gefouilleerd en een drankje halen ging allemaal niet zo snel.

Verschil De verwachting was dus bijna uitgekomen. Helaas mocht je niet naar buiten gedurende het evenement wat toch voor wat ophef zorgden. De service was helaas ook niet optimaal, hierdoor is de beleving toch anders omdat je de heletijd moet wachten.