Inspirationpoint Valkenswaard.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Thema najaar Face t0 face - 2 Hebr. 12: Want gij zijt niet genaderd tot een tastbaar en brandend vuur, tot donkerheid, duisternis en stormwind,
Gemaakt door Odessa koorevaar
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ! Een avondje stappen….
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Welke trends komen terug
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Verdienmodel Hrieps festival
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Ken je me niet meer?.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
CKV kunstautobiografie
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
Mijn buurman uit België komt iedere avond rond uur bij mij op de koffie.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
vrijheid Innerlijke vrijheid.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Transcript van de presentatie:

Inspirationpoint Valkenswaard

Personeelsuitje In April ben ik met al mijn collega’s naar het Dinner Theater Inspirationpoint in Valkenswaard geweest. Het was een super leuke ervaring!

Wat is Inspirationpoint? Inspirationpoint is een dinnertheater in Valkenswaard. Het is niet te vergelijken met een ander concept in Nederland. Het is lekker eten en drinken, vermaak, humor en beleving in één. De show duurt zo’n 5 uur en ondertussen kan er gegeten en gedronken worden. Naast cabaret en toneel zijn er ook veel hoogwaardige optredens.

Verwachtingen Ik had eigenlijk weinig verwachtingen. Ik was nog nooit bij Inspirationpoint geweest en had er nog nooit over gehoord. Ik liet mezelf volkomen verrassen.

Ervaring Bij binnenkomst had ik al gelijk in de gaten waar de avond heen ging. Het thema was ‘Lost in space’ en heel het interieur was daar perfect op aangepast. Alle acteurs bleven goed in hun rol en kregen het voor elkaar van het hele publiek één geheel te maken. Met iemand die je voorheen nog nooit had gezien stond je ‘s avonds op het podium te hossen. Het was een heuse beleving.