Living & Working Environments. Leverancier van hardware, software en brainware voor gebouwautomatisering. Marktleider in Nederland: één op de drie gebouwen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GENT Stefan De Prycker 26. Juni 2012.
Advertisements

Organisatiekunde.
Klimaat in Europa Het klimaat in Europa vandaag. West-Europa
De zin en onzin van escrow
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
Onity Advance by SELLOX
Tauw en het “nieuwe werken”
Priva horticulture.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
1 Demo of Praktijk Over de problematiek bij het ontwerpen van informatiesystemen Mark Dumay Afstudeervoordracht 15 oktober 2004.
Wij houden onze spreekbeurt over geld
Priva creating a climate for growth. Priva creëert duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar schaarse hulpbronnen als energie en water door met.
Edukans 4 april 2017.
Women in Europe for a Common Future WECF Moving People for a World in Balance Moving People for a World in Balance
De kracht van GAC Business Solutions
Heilige plaatsen Wat zijn heilige plaatsen?
strategie als een proces
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
The vision at work Batteries included Ervaringen van een ISV op hosting avontuur Sven Middelkoop Corporate ICT Manager Exact Holding N.V.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
SAUTER NEDERLAND INDUTEQ 5 OKTOBER WAAR WE TE VINDEN ZIJN SAUTER OPEREERT INTERNATIONAAL EN IS DUS ALTIJD DICHTBIJ.
Europese Samenwerking
Uitkomsten ledenenquête Toekomst van preventie 8 februari 2007.
Caraes NGO. Broeders van Liefde stichter PJ Triest cultuur van de caritas/liefde verspreiden door dienstbaarheid bij armen en de meest uitgestotenen via.
Profiel van de Accell Group Accell Group is een groep van internationale ondernemingen, actief in het ontwerpen, de productie, marketing en verkoop.
Secure, managed, multilingual and internet based software distribution system
Onze droom Een vruchtbare, vergroende Sahel, waar mensen kunnen leven in vitale ecosystemen en geen honger meer lijden. Geïnspireerd door het plan van.
Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Italië 1973
© de vries business consultancy, 2008
Investeerders in duurzame energiesystemen
OneAccess. Wat is OneAccess? Sterke toegang authenticatie Single Sign-on oplossing Eenduidige totaal oplossing.
“Gebiedsontwikkeling met RuimteResultaat® voor eigenaar, gebruiker en omgeving” Stan Roestenberg20 januari 2011.
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
Naar een duurzamer wereld? Prof. dr. Jacqueline Cramer, Directeur USI
Groep Colruyt en ‘participatie’
Persbericht Stijlvol en comfortabel, de koptelefoon volgens Hercules. Hercules presenteert dit najaar de nieuwe HDP DJ-Adv G401-koptelefoon.
HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een
Visie & Strategie.
Gas Natural Fenosa Presentatie 2 e helft landen Wie zijn wij? 20 mln. klanten werknemers EBITDA € mln. 330 TWh gas verkocht wereldwijd.
Slide 1 Visie op GLB Luc Rogge 24 maart slide 2 Eerste reactie evenwichtige tekst compleet  nood aan 5-tal krachtlijnen om draagvlak te creëren.
Grontmij Duurzaam ontwerpen & realiseren. Wie we zijn | Grontmij Group 2  Derde grootste interdisciplinair advies- en ingenieursbureau in Europa  Voor.
4. Online strategie Internet scorecard
“What the food?” Voorop in de Vergroening Even voorstellen.
Worldschool. Wat is Worldschool?  Voortgezet onderwijs  Ontwikkelingslanden  Wereldwijde partners  Deskundigen uit verschillende landen  Deskundig.
Philips Launch Event Hartelijk welkom Introductie Philips Sopho IPC systeem.
Duid het juiste land aan
PERSONEELSMANAGEMENT 2. 1 Onderdeel : 2. Omgeving PPT : 1
50.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
Inleiding Wij zijn Zuidwester Aankondiging decentralisatie, wat nu? Proces van pionieren en verbinding zoeken Stappenplan transitiebureau Positionering.
Internationale marketing
Wij. Roverscoutswet Ik beloof* mijn best te doen een goede Roverscout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil.
Het Virtueel Kantoor Een eerste toelichting op het Virtueel Kantoor voor pgo-organisaties.
De maritieme sector: High Tech, Hands On. Maritieme sector bestaat uit: Havens Offshore Maritieme toeleveranciers Scheepsbouw Zeevaart Waterbouw Maritieme.
Smart Cities Gastcollege AD opleiding Projectleider Techniek
Topografie Landen van Europa.
Groei van ‘de onderneming’ …
Stichting De Waaier Presentatie 30 november 2017.
Smart Technologies in public safety
Toerismeboeren Kick-off 2018
Gepresenteerd door [Naam]
WELKOM.
Naam achternaam Functie Protime Nederland Klantnaam
Transcript van de presentatie:

Living & Working Environments

Leverancier van hardware, software en brainware voor gebouwautomatisering. Marktleider in Nederland: één op de drie gebouwen is Priva. Uniek engineering concept en distributiemodel. Met toonaangevende partners. Meer dan projecten in Nederland, Groot Brittannië, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Portugal, Scandinavië Eerste stappen in Midden Oosten (Dubai, Bahrein) en India Priva actief in de gebouwde omgeving

Priva biedt oplossingen die anderen in staat stelt om leef- en werkomgevingen te creëren die anticiperen op de fysieke en mentale behoeften van mens, plant en dier. In de gebouwde omgeving betekent het optimaliseren van primaire processen dat Priva leidend wil zijn in het ontwikkelen en produceren van intelligente gebouwautomatisering die leef- en werkomgevingen creëert die aansluiten bij de doelstellingen en kernbehoefte van de (betrokken) gebruiker en belanghebbende. Missie: ons bestaansrecht

Priva is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld Priva systemen draaien in ruim 72 landen. Onze vestigingen zorgen er in combinatie met het wereldwijde partnernetwerk voor dat wij dicht bij de markt en dicht bij de klant staan We werken samen met lokale partijen en opereren met respect voor lokale omstandigheden Think global, act local