INLEIDING Murat en Dave.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Wat kun je doen in keuzemenu?
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Vmbo Helicon Eindhoven
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Anne-Frank.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Hallo, wij zijn groep 3!!!!!!!!!!. We leren iedere dag lezen, rekenen en schrijven.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Trek een stukje van een ansichtkaart uit de hoge hoed.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
 .
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Schoolproject in beeld
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Hallo.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
Inleiding © soc.kuleuven.be/prijssociologie. Wat en waarom? © soc.kuleuven.be/prijssociologie.
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Finish profiles.
Inleiding © soc.kuleuven.be/prijssociologie.
Transcript van de presentatie:

INLEIDING Murat en Dave. ONZE KLAS 1B2 BESTAAT UIT 21 LEERLINGEN.EN ONZE KLASSENMENTOR IS MENEER HEIN PLEGT.WE HEBBEN IN GROEPJES VAN TWEE SAMENGEWERKT OM DEZE PRESENTATIE TE MAKEN. Murat en Dave.

SAMEN DANSEN EN TANDPASTA MAKEN

Streetdance We hebben gedanst op de muziek van Billy Crawford Het was erg gezellig; we deden het samen met jongens en meisjes uit Duitsland Femke en Renee

DINER OP HET TWENTS CARMEL COLLEGE We hadden een drie gangen-menu. Het smaakte heerlijk. FRUITSALADE IN DALUM Sommigen vonden het lekker en sommigen niet. Groeten MaartenKeizer en RonWesterik 1B2.

shampoo maken Hier maakten we shampoo; we hebben in groepjes van twee samengewerkt en alle opdrachten uitgevoerd. Het was heel gezellig en ook heel leuk. Roy en Rick

Interview (Duitsland) Van:Dilek en Dientje. We gingen met een groepje van 4 naar een paar winkels. We gingen daar een paar vragen stellen aan de mensen in de winkel. Daarna gingen we naar de school.

HUTTENKLOAS Foto 1 We zijn met onze gezellige klas en met de Duitse klas naar het museum in Oldenzaal “Huttenkloas” geweest. Ze hebben vertelt over een oude ouwe stoel die erg belangerijk is voor Oldenzaal en die gebruikt werd voor het doden van mensen (doodstraf). Het was een erge dood. Je moest echt leiden. Bijvoorbeeld voor het plegen van een moord moest je een aantal dagen op die stoel zitten tot je dood was. Dus een langzame en pijnlijke dood. Je werd vast gelegd met stalen kettingen dus je kon er niet vandoor. En de stoel werd best wel veel gebruikt dus werden er veel moorden gepleegd. Op foto 1 zie je de stoel. Kevin en Bilader.

Wandeling Oldenzaal Na het dinee aan de Postkampstraat zijn we gaan wandelen. We gingen richting de stad. We hebben bij de Plechelmus groepjes gemaakt. De groepjes mochten de stad in lopen. Een deel van de leerlingen ging naar het museum. Na het museum gingen we nog door de stad lopen en ondertussen werden er foto’s gemaakt.

INTERNATIONALE GEZELLIGHEID IN HET DUITS EN HET NEDERLANDS

Slot Deze uitwisseling naar Dalum was erg leuk, omdat we goed konden communiceren met de Duitse kinderen. Het was super gezellig en we kunnen de komende jaren met hun contact houden via de e-mail, chat, msn en de webcam. Maaike, Michelle, Loraine

EINDE VAN DE UITWISSELING