De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat kun je doen in keuzemenu?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat kun je doen in keuzemenu?"— Transcript van de presentatie:

1 Wat kun je doen in keuzemenu?
Op school hebben wij keuzemenu. Daar kun je allemaal leuke dingen doen. Zoals: expressie, Harry Potter opdrachten, taal, spelling, rekenen en meten. Daar leer je dan ook best veel van. Bij spelling hebben wij jager/bakker woorden door de school heen gezocht.

2 Het leukste uit keuzemenu
Het leukste vinden wij de Knex en de Harry Potter opdrachten. Wat ook leuk is is de muurkrant maken en iemand interviewen. Je kunt ook een Engelse opdracht doen. Dat vinden sommige kinderen leuk. En nog veel meer. Groetjes van Bren en Thijs Hier zijn we een tv aan het maken om het journaal te presenteren. Interview met meester Han

3 Wat vinden wij leuk in het keuzemenu?
Ik vond het interview met iemand uit de school leuk om te maken. Met de vragen die ik heb ga ik juf Marieke interviewen. Ik vind knex ook heel leuk. We moesten ook leren en dat was niet leuk, bijvoorbeeld de tafels oefenen. Maar ‘malle getallen’ is een leuk tafelspelletje.

4 Dans de tafelrap Bij de tafelrap doe je aan dansen en rappen. Het begint zo: tafels leren doe je zo, luister goed en word een pro… We hadden de tafel van zes en de hele klas deed mee. We noemen een paar tafels op: 1 x 6 = 6, 2 x 6 = 12, 3 x 6 = 18 De juf van dans de tafelrap heet Annelie, ze kon heel goed dansen. Ze leerde ons goed de pasjes en gaf goede tips. En nu naar de klas anders wordt de juffrouw boos whaaaa!!!

5 Oefenen voor de voorstelling
De juf zegt heel vaak sssssttttttt, wel vijf keer per dag. Wij houden dat bij ;-) We zijn in de kleuterzaal aan het oefenen, soms wordt er veel doorheen gepraat. Dat is irritant. Wij kwebbelen heel veel en heel vaak. Groetjes Lynea en Jennifer

6


Download ppt "Wat kun je doen in keuzemenu?"

Verwante presentaties


Ads door Google