Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Achtbaan ‘De Vliegende Hollander’
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Vmbo Helicon Eindhoven
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
Kunst Gemaakt door mila.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Suriname Soraya van Lomwel.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Gemaakt door: Koen en Jasper
Temperatuur en volume Uitzetten of krimpen
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Presentation Of Learning
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Gemaakt door: Denise Nicole Max
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Nieuwsbegrip Doel van deze les:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Ludieke dag Gemaakt door: Owen, Izzy, Sam, Bente, Roel.
Interpreteren van data
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
‘Mixed up piles’.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
KNOPEN MET TOUWTJES HALLO WIJ ZIJN MAARTJE EN JELENA EN WIJ GAAN HET HEBBEN OVER SCOUBIDOU VEEL PLEZIER.
Meubelzaak. 1. De meubels 2. Materialen 3. De oprichting 4. Wat doe het bedrijf zelf? 5. Filmpjes 6. Slot/Bedankjes Inhoudsopgave.
Transcript van de presentatie:

Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan Wat voor materiaal hebben we gebruikt Wat voor gereedschap hebben we gebruikt Wat ging er goed en fout. Wat is de vorm van het beeld Wat vind je van je vorm, beeld.

1 wat hebben we allemaal gedaan? We hebben heel veel dingen gedaan zoals: het leren wat een speksteen op een sokkel is hoe je een speksteen bewerk hoe je het schuurt en ook nog hoe je een speksteen poleist. We hebben ook een sokkel gezocht en meegenomen we hebben ook opdrachten gedaan zoals: plaatjes opzoeken van beeldouwer en een sokkel en daar de titel en de naam enz. Bijzoeken. 2. wat voor materiaal hebben we gebruikt? we hebben steen gebruikt ook moetsen we een sokkel hebben dus we hebben ook het materiaal hout, steen metaal enz. 3. wat voor gereedschappen hebben we gebruikt? We hebben verschillende soorten gereedschappen gebruikt: vijl voor het vijlen van onze speksteen schuurpapier voor het schuren van onze speksteen om glad te maken poleistpapier voor het poleisten van onze speksteen sommige hebben nog verf of andere dingen gebruikt voor hun sokkel. 4 wat ging er goed en fout? Bij mij gingen veel dingen wel goed alleen had ik moeite met het poleisten van mn steen want de krajes van m’n steen wouw er niet goed af ook had ik moeite met de titel van m’n steen. Maar over de hele opdrachten ging het toch wel goed.

Gemaakt door: Ben Bitter 5 wat is de vorm van het beeld? De vorm van het beeld is een beetje golfig en het is nooit kaasrecht in mijn beeld er ziten ook hoeken in daardoor lijkt het iets mooier. 6 wat vindt je van je vorm? Ik vindt mijn beeld wel mooi in de vorm maar ik vindt dat sommige een betere vorm hebben dan die van mij omdat ik sommige dingen in de vorm toch anders had verwacht maar ik vindt het zo ook mooi gedaan. EINDE Gemaakt door: Ben Bitter

conclusie De conclusie van mij is dat ik het een leuke opdracht vondt speksteen op een sokkel het was soms moeilijk maar daarom vond ik het toch een leuke opdracht dat kwam doordat ik het leuk vondt om met een nieuwe opdracht ging werken wat ik nog nooit gedaan had en ook nog niet kende