De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn."— Transcript van de presentatie:

1 Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn bezig geweest met je hobby.

2 Bij mij was dit dus kompleet anders
Bij mij was dit dus kompleet anders ! Een bekende had mij gevraagd, of ik op zijn beide dochters (een tweeling) kon oppassen. Ik had nog nooit op een tweeling gepast en daarom was het ook zeer zwaar en je raakt er behoorlijk gestresd van.

3 Het duurde een eeuwigheid maar uiteindelijk waren ze tevreden en zijn gelukkig gaan slapen. Het had niet veel langer moeten duren want ik begon zeer vermoeid te raken!

4 Dus ontzie me vandaag maar een beetje
Dus ontzie me vandaag maar een beetje... Ik heb nog een foto van de tweeling gemaakt. Bekijk die maar, dan begrijp je me wel.

5


Download ppt "Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn."

Verwante presentaties


Ads door Google