Groetjes vanuit Indonesië.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Leven in de kracht van de Heilige Geest
Ik wens je De kracht van god.
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Water, schapen en vrouwen
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
Toon eerbied voor uw vader en uw moeder
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.
Welkom in deze kerkdienst
Jezus verliest de liefde van mensen
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Hartelijk welkom in deze dienst
Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ».
Leven zoals God het bedoelde?!
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Viering in de Lucaskerk Zondag 24 augustus 2014 Ds. Wim Bisschop.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Viering in de Lucaskerk Zondag 24 augustus 2014 Ds. Wim Bisschop.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Bid mee, help mee en geef!.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
Welkom in de samenkomst
Thema voor vanavond: Je ouders
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Welkom in deze kerkdienst
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Het Eetcafé Zwolle Sinds 1994 Handen en voeten geven aan het geloof vanuit de liefde voor Jezus.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
We lezen: Exodus 2: 23 – 3: 15 De preek gaat over: Exodus 3: Voorganger: dhr. T. Waalewijn te Kampen Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
1.Koning en volk hebben gebed nodig, 2.steun van iemand groter dan zij, 3.steun van Israëls Hoop. 4.Ons verlangen, goed bestuur en vrede, 5.ontvangen we.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
1/1 Vrijwilligersrooster - Voorjaar 2018
Transcript van de presentatie:

Groetjes vanuit Indonesië. Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Maart - April 2012 Indonesië +62 81399142041 Mobiel NL +31 633738272 DanielHuisman@Yahoo.com www.DanielJenyHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes vanuit Indonesië. We zijn hier 4 maanden om mee te helpen als vrijwilligers in het Zendings Hospitaal Bethesda op Borneo. 17 Mei komen we aan in NL. Op 1 Juli hebben we onze huwelijks viering in NL en gelijk daarna gaan we naar Frankrijk om mee te helpen als vrijwilligers.

Uitnodiging HuwelijksViering in Nederland: Datum: Zondag 1 Juli 2012 Op 1 Juli willen Daniel en Jeny hun Huwelijks viering in NL houden, iedereen is Hartelijk Welkom!  Uitnodiging HuwelijksViering in Nederland:  Datum: Zondag 1 Juli 2012  Tijd: 4 uur smiddags Plaats: Bakkersweg 2, 7683 SV, Den Ham (Overijssel) Spreker: Kees Goedhart www.WitKerkje.nl Het is des te meer een feest als jij / u er ook bij kan zijn. 1 Juli 2012 is Daniel Huisman 30 Jaar Fulltime in de Zending

Jeny geeft een beertje aan een zieke kinderen in het Bethesda Hospitaal.

Samen met doktoren helpt Jeny mee met een kindje te verzorgen die een zware operatie heeft ondergaan in het Hospitaal.

Op de foto leid ik de werkers om een watertank te instaleren Op de foto leid ik de werkers om een watertank te instaleren. Er is hier genoeg regenwater, maar we moeten het wel kunnen opvangen en goed leiden naar het Hospitaal en de huizen van de medewerkers.

Op de foto sta ik bij de Autoclaven waar ik een oude Autoclaaf gebruik als Warmtewisselaar, om de stoom die gebruikt wordt voor de sterilisatie van alle instrumenten, weer af te koelen en tegelijkertijd het water voor de wasmachines te verwarmen.

Piet en Klaasje Huisman 50 Jaar in de zending Eind dit jaar is het 50 jaar geleden dat mijn ouders (en ik als baby) voor het eerst de zending in gingen naar Frans Guyana en daarna naar Curacao. www.StromenVanKracht.nl In Juni 2011 is mijn vader aan darmkanker geopereerd en heeft hij sindsdien een stoma. In December is geconstateerd dat de chemotherapie niet heeft geholpen en het is afgeraden om verder te gaan met de kuur. God zij dank heeft mijn vader geen pijn maar hij is wel vaker moe de laatste tijd. We blijven bidden voor volledig herstel. Zijn leven is in Gods Hand.

Daniel en Jeny Huisman leven als vrijwilligers in de zending en dat kan alleen maar mogelijk zijn door Gods Wil en uw trouwe gebeden en steun. Wij danken God dat wij dit werk kunnen doen om andere mensen te helpen. We komen nog 150 Euro tekort per maand om financieel rond te komen. We vertrouwen op God dat Hij zal voorzien.

Jakobus 2:5 Hoort, mijn geliefde broeders! Heeft God niet de armen naar de wereld uitverkoren om rijk te zijn in het geloof en erfgenamen van het Koninkrijk, dat Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben?

voor je gebeden en gaven. Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.