De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en."— Transcript van de presentatie:

1 V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en kinderen, en maak hen blij, zo dankbaar als ze met U leven. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

2 V. Wij danken dat we getuige mochten zijn van de doop van Sep en Jurre. Wij bidden met en voor hen die het confronterend vonden. Hoor vragen en zie verdriet van mensen die (nog) geen kinderen krijgen. Laat U vinden door mensen op zoek naar U. Hou vast wie geloven moeilijk vindt of niet blij is met U. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

3 V. Wij danken dat Stijn Plas geboren is. Wij bidden voor dit baby’tje, en voor zijn ouders, Ellen en Berend. Geef hen samen vreugde en Ellen herstel. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

4 V. Wij danken U voor Willie Homan nu ze bij deze kerk gaat horen. En we danken U voor Anne Blaauw nu hij bij de PKN kerk van Grootegast gaat horen. Dat ze zich thuis gaan voelen in hun nieuwe gemeente en merken dat U hen via uw gemeente wilt zegenen. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

5 V. Wij kennen U als God van herstel. Daarom bidden we U voor de zieke mensen die we kennen, en speciaal voor mijnheer Van der Veen. Dat hun vertrouwen op U niet beschaamd wordt, maar dat ze U kunnen danken voor alle goeds.. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

6 V. Wij kennen U als de God die verdrietige mensen troost. We bidden U voor mensen van wie de vrouw of man, moeder of vader, zus(je) of broer(tje), vriend of vriendin, of kind, is overleden. In hun leven wees dichtbij hen. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

7 V. Wij kennen U als de Vader die zorgt voor ons eten en drinken, en voor alles wat we nodig hebben. Wij bidden U voor iedereen die na de sluiting van V&D geen werk heeft. Leidt hun weg naar nieuw werk. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

8 V. Heer van de wereld, wij danken U voor uw zorg voor mens en dier en heel de aarde. Wij bidden dat wij blijven vertrouwen op de komst van uw nieuwe wereld, hier op aarde. En dat wij Jezus blijven volgen, wat het ook kost. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

9 V. Wij danken voor de zegen die we deze morgen ontvangen A. om tot zegen te zijn voor ieder die op onze weg komt. V. Vader in de hemel, zo danken en bidden we U. A. Heer, onze God, hoor ons gebed. [nu zingen we het Onze Vader, NLB 370]


Download ppt "V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en."

Verwante presentaties


Ads door Google