Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland +31 633738272

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Discipelschap.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Welkom in deze kerkdienst
Gezonde Relaties
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Woord van Leven Mei 2011.
Jongeren avond met: Martin Brand. 11 Maart 20
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
Zegen & vloek deel II.
Groot geloof 1.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
David, een profeet psalm 16.
GENADE in huis Kolosse
WELKOM OP TOV!.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Groetjes vanuit Indonesië.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Welkom in de samenkomst. Hebreeen 12 Hebreeen Daarom dan ook, alzo wij door zo’n grote menigte geloofsgetuigen omringd zijn, laat ons afleggen.
Hartelijk welkom in deze dienst
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Ik wil jou van harte dienen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
In Uw licht zien wij het Licht
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
10 januari 2013 bijbelstudie nr. 3 Vanaf hoofdstuk 1:19.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Welkom in de samenkomst
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
Thema voor vanavond: Je ouders
Welkom Israelzondag.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Protestantse gemeente De Hoeksteen te Benthuizen Voorganger: ds. Wil Bettenhaussen Orgel: Ben Veldstra 24 januari 2016 Aanvang: 10 uur.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk. Ik ben hier 3 maanden en 15 September ga ik weer naar NL. Ik help mee in de technische dienst van het conferentie oord;

Mijn taak in de tent tijdens de conferentie was ook de regie doen van alle video opnames in het tentje links op de foto. Ook alles opzetten en zorgen dat alles technisch goed werkt. Met 4 camera’s hebben we alles opgenomen en op DVDs gezet.

Op de foto ben ik een Frans echtpaar, van ons vrijwilligersteam, aan het inwerken tijdens de samenkomst, zodat zij dit werk ook kunnen leren doen.

Gebed gevraagd voor mijn vader Op de foto zijn mijn ouders in het ziekenhuis op 3 Juli. Mijn vader heeft een operatie ondergaan voor darm kanker. Mijn moeder zit op dat moment in een mitella omdat ze gevallen was, maar gelukkig is haar pijn nu al weer over. We zijn als familie dankbaar dat de Heer mijn vader door deze moeilijke periode heen heeft geholpen. Mijn vader ondergaat nu chemotherapie. We bidden voor volledig herstel. Zijn leven is in Gods Hand. De “Werkvakantie” reis met een jeugdgroep naar de Oekraïne deze zomer is goed verlopen ook zonder mijn vader erbij.

Daniel en Jeny November 2010

26 Oktober ga ik naar Chili via Curaçao om op te trouwen met Jennifer Sanchez in Chili. Jennifer en ik gaan samen fulltime de zending in. Jeny heeft al een trouwjurk gekregen en we hebben een huwelijks reis gekregen naar “Vuureiland”, het zuidelijkste uiteinde van Zuid-Amerika. Gesproken over; “Ga heen naar het uiterste de aarde”. Daarna gaan we naar Indonesië op 22 Januari om als vrijwilligers te werken in het zendings hospitaal op Borneo. Ook daarvoor vertrouwen we op de Heer dat Hij zal voorzien in de reis kosten. Onderweg gaan we langs op Curaçao met gelegenheid om ons te kunnen feliciteren op 7 Januari. Na Indonesië zijn we in Nederland, en kan je ons feliciteren op 1 Juli Jullie zijn bij dezen van harte uitgenodigd voor al deze 3 datums; details volgen. Vrienden vragen wel; “Wat voor een cadeau wil je graag voor je huwelijk?” Mijn antwoord is dan, een kleine gift per maand is beter dan een eenmalig cadeau vooral als we op lange termijn in een ver land zijn. We willen God fulltime dienen in Zijn bediening en uitgaan in deze wereld om mensen in nood te helpen.

13 September ben ik jarig. Ik zal het vieren op Zaterdag 17 September. Je bent van harte welkom tussen 3 – 9 pm. Bij mijn ouders thuis; Buitenhof AW Swifterbant. Het is ook gelijk mijn afscheid-vrijgezel-zijn feestje.

Handelingen 13:47 Want zo heeft ons de Here geboden: Ik heb u gesteld tot een licht der heidenen, opdat gij tot heil zoudt zijn tot aan het uiterste der aarde.

11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny gaan trouwen in Chili

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.