Ons thema is Vriendschap

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom op TOV! Bekering.
Advertisements

Welkom op TOV! Helder licht??.
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
“Het is allemaal toch maar gedoe”
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Kerstviering kleuterbouw
Bijbelhuis Antwerpen (GZB)
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Door Rosa en Elise !!. Door Rosa en Elise !! Oh, denneboom! O, denneboom O, denneboom Wat zijn je takken wonderschoon Ik heb je laatst in 't bos zien.
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
De lichtstad.
Welkom in deze kerkdienst
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Kerstviering groep 4 Fijn dat jullie er zijn!.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Godsdienst 1 1.
WELKOM OP TOV!.
Is het allemaal wel waar?
GENADE IS VOOR VANAVOND ONS THEMA Welkom op deze tov avond.
WELKOM TOV’ERS.
Who cares?!. 14 Als het nu etenstijd was, zeide Boaz tot haar: Kom hier bij, en eet van het brood, en doop uw bete in den azijn. Zo zat zij neder aan.
Thema voor vanavond is:
Welkom op TOV!.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Omgaan met je broer(s)/zus(sen)
Welkom op TOV! thema = de kerkdienst.
Hoe kijk je naar anderen? Markus 3 vers 1-6 Jezus geneest een verdorde hand 1. En Hij ging wederom in de synagoge; en aldaar was een mens, hebbende.
Welkom op TOV! Thema: Rouw.
De aarde.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Wandelen met de Ontzagwekkende
Kerstbijeenkomst 2014.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Ds. Ds : Mw. M.Reinders de Haan
? Wat zegt de Bijbel erover?
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Lekker gegeten??.
Welkom in deze kerkdienst
Verslaving.
Thema voor vanavond: Je ouders
THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
“de liefde van God”.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.W.J. van der Toorn.
Een voorbeeld dat navolging verdient
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Welkom.
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Nieuwjaarsborrel Zaterdag 2 januari uur GKV Middelburg – Kruiskerk KliK presenteert: Van harte welkom! KliK?? Zie kerkblad.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Welke betekenis?. Welke betekenis? Welke betekenis heeft vriendschap voor jou en mij? Rechts definitie Wikipedia.
Kerkdienst Zondag 17 januari 2016 De Bron - Alphen.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Welkom Voorganger: Ds. M. Rohaan Ouderling van dienst: Peter Nijhuis
Liefde 1 Johannes 4 Hierin is de liefde Gods jegens ons geopenbaard, dat God Zijn eniggeboren Zoon gezonden heeft in de wereld, opdat wij zouden leven.
Transcript van de presentatie:

Ons thema is Vriendschap DOOR DIK EN DUN Ons thema is Vriendschap

Van de week ontmoette ik Mevrouwtje einzellganger

Bidden

Zingen psalm 133 : 3 Waar liefde woont, gebiedt de Heer’ den zegen: Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen En ‘t leven tot in eeuwigheid.

Daar is een lied over gemaakt: Het Goede doel maakte het volgende lied: Vrienschap

Vriendschap van het Goede Doel Als kind had ik een vriend waarmee ik alles deed Als hij begon te vechten dan vocht ik met hem mee Als ik in het water sprong dook hij er achteraan Een mooiere vriendschap kon er in mijn ogen niet bestaan. Toen dat hij verhuisde naar een andere stad. 'k heb als ik het goed heb nog 1 kaart van hem gehad. Eén keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot met een dun laagje chroom

Ik kreeg toen een vriendin waarmee ik alles deed Als zij begon te zoenen dan vree ik met haar mee Als ik begon te janken kwam ze naast me staan Een mooiere vriendschap kon er in mijn ogen niet bestaan Tot aan het moment dat ze spontaan m'n naam vergat en bleek dat ze een ander vriendje had Eén keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot met een dun laagje chroom Want het gaat om geld Want het gaat om vrouwen Als het gaat om alles wat je liefhebt Wie kun je dan vertrouwen

Eén keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot met een dun laagje chroom Eén keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot met een dun laagje chroom

Van dale zegt hierover

De Bijbel zegt: Prediker 4: 7 -12 07 Ik wendde mij wederom, en ik zag een ijdelheid onder de zon; 08 Daar is er een, en geen tweede; hij heeft ook geen kind, noch broeder; nochtans is van al zijn arbeid geen einde; ook wordt zijn oog niet verzadigd van den rijkdom, en zegt niet: Voor wien arbeide ik toch, en doe mijn ziel gebrek hebben van het goede? Dit is ook ijdelheid, en het is een moeilijke bezigheid. 09Twee zijn beter dan een; want zij hebben een goede beloning van hun arbeid; 10Want indien zij vallen, de een richt zijn metgezel op; maar wee den ene, die gevallen is, want er is geen tweede om hem op te helpen.

11Ook, indien twee te zamen liggen, zo hebben zij warmte; maar hoe zou een alleen warm worden? 12En indien iemand den een mocht overweldigen, zo zullen de twee tegen hem bestaan; en een drievoudig snoer wordt niet haast gebroken.

Ja of Nee 1 Zonder vriendschap leven is zinloos 2 Samenwerken loont 3 Vriendschap is moeilijk te vinden 4 God vindt vriendschap niet belangrijk 5 Als je alleen bent kun je alles tenminste voor jezelf houden 6 Vrienden geven warmte aan je leven 7 Vriendschap is elkaar helpen 8 Als het moet kun je best zonder vrienden

Spel over vriendschap

Zingen Oth Dit is mijn gebod Dit is mijn gebod, dat gij elkander lief- hebt en uw blijdschap wordt vervuld. Dit is mijn gebod, dat gij elkander lief-hebt en uw blijdschap wordt vervuld. en uw blijdschap wordt vervuld. (2x) Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld. .

Dit is mijn gebod, dat gij elkander lief- hebt en uw blijdschap wordt vervuld. Dit is mijn gebod, dat gij elkander lief-hebt en uw blijdschap wordt vervuld. en uw blijdschap wordt vervuld. (2x) Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld. .

Mededelingen: Eetcafe Doel: De Hoop Datum 16 december Contributie Volgende week jongetjes gymschoenen mee en om half acht starten we met de inleiding om 7 uur ben je welkom

Kerstlied: Laat ieder het hore Laat ieder het horen, Dat eens werd geboren, De Redder der wereld, De Heer van ’t heelal. De engelen melden, In Efratha’s velden, Dat Hij werd geboren in Bethlehems stal.   Refrein: Komt, laten wij eren, De Here der Heren, Zo groot van ontferming en van gena. Want Hij wil ons geven, Dicht bij Hem te leven. De Heiland der wereld, Halleluja!

Kerstlied: Laat ieder het hore En herders, zij kwamen Bij ’n kribbe tezamen, Omringden eerbiedig het Kindeke teer. De flonk’rende sterre, Riep wijzen van verre; Zij knielden ontroerd bij het Kindeke neer.   Refrein: Komt, laten wij eren, De Here der Heren, Zo groot van ontferming en van gena. Want Hij wil ons geven, Dicht bij Hem te leven. De Heiland der wereld, Halleluja!

Kerstlied: Laat ieder het hore In doeken gewonden, Voor al onze zonden, Ligt hier in een kribbe het Godd’lijk Kind. De sterre gaat stralen, Voor wie moe van ’t dwalen, Bij ’t wonder van Bethlehem vrede vindt.   Refrein: Komt, laten wij eren, De Here der Heren, Zo groot van ontferming en van gena. Want Hij wil ons geven, Dicht bij Hem te leven. De Heiland der wereld, Halleluja!

Vriendschap David en Jonathan

Wel Thuis